iPon Hírek

Tony Hawk: Shred

Dátum | 2010. 04. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Activision megerősítette, hogy új Tony Hawk játékának címe a Shred alcímet fogja viselni. Az elkövetkezendő néhány hónapra további információkat is ígértek a Joystiq-nak, ami annyit tesz, hogy most kb. ennyivel kell beérnünk...

Valószínűsíthetően a játék még idén kijön, a nyilatkozatból ítélve max. 6-8 hónapon belül. A kiadónak igazából még esze ágában sem volt bejelenteni a játékot, de Tony Hawk keresztülhúzta számításaikat. "Shred. Itt van, kimondtam. Igazából én adtam neki a nevet. Akárhol is legyenek, a PR csapat most valószínűleg padlót fogott." - tweetelte a madárember a hét elején.


A Shred szinte biztos, hogy az új gördeszka perifériát használja majd, amit olyan keményen fejlesztettek, majd buktak nagyot vele a Tony Hawk: Ride-dal. Reméljük, az új játék jobban teljesít majd. (Platformok feltehetően ismét a PlayStation 3, a Wii és az Xbox 360 lesznek.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Smith166
2010.04.23. 19:44
Jöhet az újabb bukta... Az ilyen célperifériás cuccok sosem tudnak nagyot durranni. Plána amiből kihagyják a sima kontroller lehetőséget is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. YuGabe
2010.04.23. 20:09
Hát azért ez nem egészen így van, például a Guitar Hero és Rock band széria nem bukott, de ott van még akár a Scene It is (mondjuk azt 1. lehet játszani sima kontrollerrel is, 2. megfizethető a kis kütyü hozzá és 3. nem volt valami hatalmas összeg kifejleszteni egy kontrollert, amin van kábé 7 gomb).
De ennek egyáltalán nem örülök, még egy Tony Hawk rész, amit kihagyok.
Remélem, hogy a spekuláció, miszerint ez is CSAK a műanyag deszkával lesz használható, tévesnek bizonyul majd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. XtreemX
2010.04.24. 00:17
Szerintem ezt már kontrollerrel is lehet majd irányítani. Legalábbis remélem. Mindenesetre én nem azért nem vettem meg a Ride-ot mert a deszka plusz lóvé,hanem mert a grafikája borzalmas volt. PS2-es grafikájú játékot nem fogok nyomni. 2010-et írunk,és én fizettem annó egy "next-gen" konzolért(PS3),akkor kapjak is ennyi pénzért "next-gen" játékokat is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YuGabe
2010.04.24. 00:33
Hát nemtom, szerintem nem volt semmi baj a grafikájával, a Proving Ground továbbfejlesztett grafikai motorja volt benne tudtommal. Nekem a linearitásával volt bajom, láttam trailert, ami az egésztől elvette a kedvem: nem lehetett irányítani a játékost, mert adott útvonalon ment a karakter, csak a trükköket tudtad csinálni. Teljesen lineárisnak tűnt.
Biztos vagyok benne (éppen a fenti miatt), hogy nagyon nem fogja támogatni a sima kontrollert. Meg azért is, mert annyira másképpen kell irányítani a két különböző módon, hogy egyáltalán nem lenne kiegyensúlyozott a játék, hogyha Béla MS kontrollerrel, Józsi meg deszkával játszana (és online támogatás kb THPS3 óta az összesben van, ebből sem fog kimaradni).
Sajnálom, hogy így el kellett csesszinteni. Igaz, hogy ki kellett már találniuk valamit, mert totál ellaposodott az utóbbi időkben, de ez a Ride valami óriási fail volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. patrik2991
2010.04.24. 13:40
Pedig már kezdtem megörülni Én még annó a THPS 2-vel kezdtem, psx-en aztán jött a 3,4, majd az undergroundok, és volt mégvalami, annak már a nevére se emlékszek, szerintem a színvonal egyre romlott, úgyhogy én a 2,3,4-et szerettem nagyon, nembánnék mot pc-re 1 hasonlót, felturbózott grafikával, a 2-t még mostanság is néha előveszem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. badrian250
2010.04.24. 13:47
A 3. és a 4. rész játékélményét semmivel sem tudják visszahozni (mondjuk nekem az Underground 2 is tetszett). Azok nagyon jók voltak...
Meg sztem ez elég gagyi így,hogy vegyél hozzá műanyag deszkát. Aki deszkázni akar, vegyen rendes deszkát, és ne a szobába ugráljon. Ez megint már csak a pénz, hogy adjunk ki 30 részt ugyanabból a játékból...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!