iPon Hírek

Torchlight 2: Mi tart ennyi ideig?!

Dátum | 2012. 07. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Régen még arról volt szó, hogy kijön a Diablo III előtt. Mi történt? A Runic Games társalapítója, Travis Baldree azt írta a fórumukra, hogy még csiszolgatják.
 
"Már rengetegen alig férnek a bőrükbe, hogy végre lássák a játékot kijönni. Sok az előrendelés és dátumot várnak tőlünk! Eddig nagyon kevés infót közöltünk, remélem ha egy kicsit tisztább képet adunk arról, hogy mit csinálunk, mi kell ehhez és mennyire nagyszabású, akkor megértitek mi tart ennyi ideig."
 
A hozzászólásában Baldree részletesen leírta, hogy miket csináltak a képességrendszerrel a legutóbbi bétában begyűjtött információkból kiindulva. Most, hogy ezzel végeztek, a csapat a sztori fejezetein végzi el az utolsó simításokat (többek között). Mindez rengeteg időt vesz igénybe, de Bladree ígéretet tett, hogy minden héten ad majd információkat arról, hogy éppen mit csinálnak, egészen a megjelenésig.
 
"Nem a tökünket vakargatjuk, de tényleg. És nem is a kilincset polírozzuk a fel nem épült házon."

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Sr4c
2012.07.18. 15:14
Soon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YellowFlas...
2012.07.18. 17:19
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lann
2012.07.19. 01:21
Steam-en szeptembert ír vásárlásnál, ki tudja honnan szedték .
Mellesleg a játék annyira nem nyűgözött le, mint vártam, mármint a béta. Bár ez lehet azért van, mert már diablo 2 és titan questbe rengeteg órát beleöltem és azokhoz szoktam. Az első részével is játszottam, jó maga a harcrendszer, a questek, de valahogy ez a meseszerű grafika, animációk, mozgások már nem igazán feelingesek számomra, mintha egy mesekönyvet olvasnék, amit meganimáltak. De ha azt nézzük, bizony nem is 50 meg 60 euróért vesztegetik, 18 ért simán jó, és biztos hogy dobnak rá majd akciót is 1-2 hét után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2012.07.19. 12:28
Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a D3 tapasztalatok és kritikák alapján a náluk lévő hasonló megoldásokat átdolgozzák, csiszolják, hogy így is nagyobb potenciál legyen a játékban.

Mindenesetre mivel most értem el abba a fázisba, hogy kvázi unom a D3-at, már várom a T2-t ... csak jöjjön gyorsan, mert attól félek ha kijön a Dark Souls, akkor újra le leszek kötve hónapokig
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!