iPon Hírek

Torchlight MMO: "Majd 2 év múlva"

Dátum | 2009. 11. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Runic Games feje, Max Schaefer elmondása szerint a Torchlight névre hallgató akció-RPG/hack and slash (teszt hamarosan!) MMO változta, úgy kb. 2 év múlva készül el. A német PC Games-nek adott interjúban azt is kifejtette, hogy a lehető leghamarabb be akarják majd vonni a közösséget a béta- és alfatesztelésbe.

Az MMO előkészületi munkái akkor kezdődnek majd meg, ha a most megjelent Diablora hajazó alapjátékon már elvégezték az utolsó simításokat is. "A online változatban rengeteg mindent testre lehet majd szabni, lesz benne overworld map, rengeteg random és állandó dungeon, PVP és még sokkal több!"

"Ingyenesen játszhatónak tervezzük, úgy körülbelül két év múlva lehet majd rá számítani. Szeretnénk, ha az alfa és a béta verziókat a lehető leghamarabb ki tudnánk rakni és ezáltal minél jobban bevonni a rajongókat a fejlesztési ciklusokba."

Schaefer eredetileg egy kisebb single-player játékot akart csinálni, amit aztán tovább bővített. "Egy letisztult, masszív, pici játékot akartunk csinálni, ami jól fut, jól játszható, mint inkább egy szerteágazó, rengeteg feature-rel rendelkező RPG-t, amit évekig tart elkészíteni. Az MMO-ban számos kaszt lesz, testreszabható karakterek, szóval lesz mire várni azoknak, akik szerették a Torchlight-ot."

                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!