iPon Hírek

Torment: az első játékmenet videó

Dátum | 2014. 09. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Velünk együtt bizonyára sokan várjátok Planescape: Torment szellemi örökösének, a Torment: Tides of Numenérának érkezését. Már eddig is láthattunk rengeteg gyönyörű koncepciórajzot, tervet és néhány pályát is a játékból, most viszont végre magára a játékmenetre is vethetünk egy hosszabb pillantást az új, 3 perc 17 másodperces videónak köszönhetően. A Torment rajongóknak nem kell csalódnia, a darabból árad a régi RPG hangulata: fantasztikus, érdekes világ, rengeteg párbeszéd, többféle válaszlehetőség - és még a zene is erősen a nagy klasszikuséra emlékeztet. A játékot fejlesztő inXile épp a Wasteland 2 utolsó simításaival van elfoglalva, amely szintén nagy sikert aratott Kickstarteren: 4,2 millió dollárt sikerült összegyűjteniük tavaly előtt, még többet, mint a későbbi Torment: Tides of Numenérával, aminek elkészítéséhez 4,1 milliót dobtak össze a rajongók. A gyűjtés a Tormentre a Kickstarteres kampány után a hivatalos honlapon folytatódott, ott még fél millió dollár összejött a támogatóktól. Akit érdekel, az még mindig áldozhat pénzt a színvonalas szórakoztatás oltárán. A Torment: Tides of Numenéra fejlesztése szépen halad ugyan, de sajnos még sokat kell várjunk a megjelenésére, amely 2015 negyedik negyedévében fog bekövetkezni, és bizonyára piros betűs ünnep lesz sok rajongó számára.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Meteoreso
2014.09.19. 08:27
Elvont ez oké, ettől még jó lehet. Arenderelés rendben van, de a csatát miért nem mutatták az volna a lényeg.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zizi
2014.09.19. 14:27
Ebben a játékban (ha csak egy kicsit is hasonlít majd a Planescape: Torment-re, és az a cél, hogy hasonlítson) nem lesz különösebben hangsúlyos a csatázgatás, helyette sok szép/érdekes/gondolatébresztő szöveget lehet majd olvasni/jelenetet lehet majd átélni.

Ha hangsúlyosabb csatákat szeretnél, akkor ajánlom inkább a Pillars of Eternity-t vagy a Divinity: Original Sin-t. Azok erősebbek egy kicsit ebben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zizi
2014.09.19. 16:25
Kedvcsináló (a Planescape: Torment-ből):

An elderly man was sitting alone on a dark path, right? He wasn't certain of which direction to go, and he'd forgotten both where he was traveling to and who he was. He'd sat down for a moment to rest his weary legs, and suddenly looked up to see an elderly woman before him. She grinned toothlessly and with a cackle, spoke: "Now your third wish. What will it be?"

"Third wish?" The man was baffled. "How can it be a third wish if I haven't had a first and second wish?"

"You've had two wishes already," the hag said, "but your second wish was for me to return everything to the way it was before you had made your first wish. That's why you remember nothing; because everything is the way it was before you made any wishes." She cackled at the poor berk. "So it is that you have one wish left."

"All right," said the man, "I don't believe this, but there's no harm in wishing. I wish to know who I am."

"Funny," said the old woman as she granted his wish and disappeared forever. "That was your first wish."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!