iPon Hírek

Toshiba Portégé Z10t Ultrabook: kifejezetten üzleti vonalra

Dátum | 2013. 04. 30.
Szerző | gabi123
Csoport | NOTEBOOK

A Toshiba, felismerve az üzletemberek egyre növekvő igényét a kombinált laptop és táblagépek iránt, a mai napon bejelenti Portégé Z10t notebookját. Ez a vékony, Windows 8 Pro alapú eszköz egy tartós, kényelmesen használható Ultrabook, melyről egy mozdulattal választható le a praktikus, kézírást is felismerő táblagép. A Toshiba Portégé termékei híresek kiváló minőségükről, hordozhatóságukról, megbízhatóságukról, tartósságukról, és az üzleti felhasználók számára is a kívánt rugalmasságot nyújtják. A Toshiba Easy Guard funkciói biztosítják a problémamentes használatot.

A Portégé Z10t tabletként egy, számos feladatra nagyon kényelmesen használható eszköz, alkalmas például jegyzetelésre egy tárgyalás alkalmával, vagy böngészésre is útközben. Mindezek mellett, ha nagyobb mennyiségű adat bevitelére van szükség, az eszköz egyszerűen alakítható háttérvilágítással rendelkező, teljes méretű billentyűzettel ellátott laptoppá. A Portégé Z10t mindkét üzemmódban a legfrissebb, Ultrabookokhoz kifejlesztett Intel Core processzornak és a beépített, nagy sebességű SSD meghajtónak köszönhetően nagy teljesítményt nyújt.

A menük kezelését és az adatbevitelt a gép számos funkciója segíti. Laptop módban a felhasználó a fizikai és a virtuális billentyűzetet egyaránt használhatja. A menüket akár az érintőképernyőn ujjai mozgatásával, akár a többujjas érintőpaddal is kiválaszthatja. Amennyiben a munka során nagyobb precizitás szükséges, akkor ehhez az Accupoint eszköz nyújt segítséget. A Portégé Z10t táblagép funkciói közül kiemelkedő a böngészés közben is jól használható, érzékeny, tízujjas érintőképernyő. Az opcionális digitalizáló tollal pedig vázlatokat rajzolhatunk a tablet kijelzőjére, pontosan egy adott területre kattinthatunk, illetve egyszerűen navigálhatunk a menürendszerben. A kézírás-felismerő funkció segítséget nyújt, hogy rendet tehessünk írott jegyzeteink között, és azokat szerkeszthető dokumentumokká alakíthassuk.

A vékony Portégé Z10t-et mindennapos használatra, a Toshiba magas minőségi és megbízhatósági normáinak megfelelően tervezték - az eszköz esetleges leesése esetén a tárolt adatok sérülésének esélye lényegesen kisebb. Mindezeken túl a billentyűzet cseppálló, vagyis a ráhulló folyadékcseppek sem feltétlenül eredményeznek adatvesztést, illetve meghibásodást. A termék számos beépített biztonsági és adatkezelési funkciót tartalmaz: az Intel Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat veszélyeit csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) a helyben tárolt kritikus adatokat védi, az Intel vPro technológia pedig egy, a számítógép-használattal kapcsolatos veszélyek elkerülésére kifejlesztett biztonsági csomag, amely a legújabb biztonsági fenyegetések ellen nyújt további védelmet, valamint azt is lehetővé teszi, hogy az informatikai csoport szakemberei távolról ellenőrizzék a számítógép működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezzenek.

A Portégé Z10t felhasználói számára a mobilitás kulcsfontosságú, ezért az eszközt a legújabb szabványokat támogató, gyors és megbízható adatátvitelt lehetővé tevő kapcsolódási lehetőségekkel látták el. A perifériákkal való nagy sebességet a beépített USB 3.0-ás csatlakozók biztosítják. A HDMI és RGB portok segítségével nagy kijelzőket is használhatunk, az Intel Wireless Display technológia pedig az arra alkalmas tévékészülékre dokumentumok és multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé. A gigabites vezetékes LAN csatlakozó mellett a gépben a legújabb vezeték nélküli technológiákat támogató adapter is található, így a gyors adatátvitel érdekében HSPA és LTE szabványú mobil szélessávú eszközzel is rendelkezik. Az új, könnyen hordozható, 29,5 cm-es (11,6”) Full HD, fényes kijelzős Portégé Z10t 2013 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba, 3 év és "No problem" garanciával, egyelőre ismeretlen áron.

Specifikáció:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!