iPon Hírek

Toshiba Satellite U925t: ultrabook és tábla is egyben

Dátum | 2012. 08. 31.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A Toshiba a jelenleg is zajló IFA alkalmával mutatta be legfrissebb termékét, ami nem más, mint egy hibrid mobil konfiguráció, ami klasszikus táblaként és ultravékony noteszgépként egyaránt hatékonyan használható.


A Windows 8-as operációs rendszert futtató Satellite U925t a táblák és az ultrabookok legjobb tulajdonságait egyesíti. A tábla-ultrabook hibrid 1,981 centiméter vastag és mindössze 1,45 kilogrammot nyom a mérlegen. A megjelenítő szerepét egy 12,5 colos képátlójú érintőkijelzőre bízták, amely a maximális strapabíróság érdekében Gorilla Glass üvegréteget is kapott. Processzorból Core i5-ös sorozatú, Ivy Bridge lapkára épülő példány lapul a termék házában, rendszermemóriáként pedig DDR3-as modulok teljesítenek szolgálatot. Az adatok tárolásáról 128 GB-os SSD meghajtó gondoskodik, kamerából pedig kettő is jár: egy 3 megapixeles hátlapi és egy előlapi HD webkamera.


A kicsúsztatható billentyűzet háttérvilágítást kapott, és érintőképernyő ide vagy oda, egy tapipad is került alá. A csatlakozók között két USB 3.0-s port és egy HDMI videó kimenet már biztos, hogy lesz, a támogatott technológiák között pedig az NFC mellett az Intel Wireless Display eljárása is helyet kap. Az előtelepített Windows 8-as operációs rendszer néhány hasznos alkalmazással érkezik, amelyek között a Desktop Assist, a Toshiba Central, az App Place, a News Place és a Book Place app egyaránt jelen lesz.A Toshiba Satellite U925t a jelenlegi információk szerint október 26-án válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 1000 dollár körül helyezkedik majd el.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!