iPon Hírek

Total War: Warhammer bejelentve

Dátum | 2015. 04. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

15 éves története során most szakad el először a Total War-sorozat a történelmi alapoktól, és merészkedik egy fantasy birodalomba. Nem is akármilyen fantasy birodalomba, hiszen a rendkívül népszerű Warhammer Fantasyról van szó, ami a Creative Assembly szerint tökéletesen illeszkedik a Total War alapjaihoz: a körökre osztott kampányhoz, a politikához, a birodalom felépítéséhez, és persze a hatalmas csatákhoz. A bejelentés egyelőre elég szűkszavú, és csak hangzatos lózungokat dobál hatalmas szörnyekről, repülő kreatúrákról, legendás hősökről és mágikus képességekről, de konkrétumokat egyelőre nem állít. Az biztos, hogy a körökre osztott kampányban hamar megtapasztaljuk majd, mennyire kegyetlen az Old World, bármelyik népet is válasszuk, a valós idejű csatákra pedig még több egységet és látványos effektust ígérnek a fejlesztők. Az is kiderült továbbá, hogy a Total War: Warhammer egy trilógiává bővül később: két további, különálló játék érkezik majd, meg persze mindegyikhez egy rakás tartalmi kiegészítő, szóval a rajongók nem fognak unatkozni a következő években. Megjelenési dátum egyelőre nincs, Steven Berkoff által szinkronizált bemutatkozó előzetes azonban van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. noPublicFG
2015.04.23. 14:17
Valamiért azt hittem Warhammer 40k -ról van szó, aztán megnéztem a videót...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kiskoller noPub...
2015.04.23. 14:54
Ez a Warhammer 40k idősíkjában játszódik, egy amish meg egy indián rezervátum konfliktusait láthattuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2015.04.23. 19:54
Remélhetőleg a két következő részben már Nurgle vagy Slaanesh lesz a genya, és nem a már uncsi Tzeench.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Swarczi
2015.04.23. 21:05
Hát nem tudom. Egy részről örülök, végre megint elő került a WH fantasy egy erős játék képében. Más részről viszont picit szomorú vagyok, hogy ez akkor érkezik mikor a Games Workshop kb. kinyírta a WH fantasyt, így picit megkésettnek érzem a dolgot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. balukapita...
2015.04.25. 08:52
Jézusom miért találták ki hogy fantasyt csinálnak én mindig a történelmi hűségéről szerettem a sorozatot. Személy szerint egy medieval total war 3 jobban örültem volna
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke
2015.04.26. 20:31
Hát, én most az Attilával kínlódok ami jobb lett mint a Medieval 2. Ennek ellenére megfogadtam hogy egyetlen kibaszott total war jatékot se veszek meg a jövőben. Nincs idegrendszerem megvárni a körök végi pöcsmötölést mire újra én jövök, és a játék előrehaladtával egyre többet várok a semmire. Ezt meg majd megveszem ha forint ötvenért adják, gondolom alapvető változások nem lesznek benne a többihez képest a játék folyamán. Nincs nekem erre se időm, se türelmem hogy várakozzak minden kör végén. Olyan érzés mintha a játék egyfolytában töltene. Márpedig ha azt tenné uninstallal végezni 2-3 órán belül szinte mindenkinél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!