iPon Hírek

Tovább élhet a Flight Simulator

Dátum | 2014. 07. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft egyszerűen csak Flight névre keresztelte 2012-ben a legendás Flight Simulator sorozat visszatérő részét. A cég terve akkor az volt, hogy a free-to-play játék egyetlen repülőt és egyetlen célpontot tartalmaz, minden mást pedig DLC-kkel lehetett volna megszerezni. Azonban a DLC-k tartalmai gyengék voltak, és még jóval a megjelenés után is hiányoztak olyan dolgok a játékból, mint a pilótafülke-nézet. Habár a Flight még letölthető, a DLC-ket már nem lehet hozzá megvenni, és októbertől véglegesen bezárják a szervereket. De mi lesz így a Flight Simulatorral, ami egykor valószínűleg a Microsoft egyik legfontosabb PC-s játéka volt? Nos, úgy néz ki, hogy kicsit más név alatt, de feltámadhat. A Microsoft ugyanis megállapodott a Train Simulator-játékokat is készítő Dovetail Gamesszel arról, hogy a stúdió felhasználhatja a Microsoft technológiáját egy új repülőszimulátor elkészítésére. Ezen kívül a Dovetail megkapta a jogot arra is, hogy kiadja a Microsoft Flight Simulator X: Gold Editiont Steamen. Az első új "Flight Simulator" játékok 2015-ben várhatók.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Balucsek
2014.07.10. 18:39
Azt hiszem nem kerül rossz kezekbe ez a cím. Egyedül talán a Gaijin-nél látnám szívesebben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. xcomman
2014.07.10. 22:49
Úgy legyen, mert még most is örömmel veszem elő a Fly sim X-et. Kedvencem amikor egy buszra kell leszállni

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/

A linkelt helyen sem adnak ki rossz cuccokat állítólag, ha esetleg valaki nem ismerné.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2014.07.11. 08:07
Szimulátor, amiben buszra kell leszállni. A név kötelez, oh, yea...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. szajlensz Shinj...
2014.07.11. 08:37
Valószínűsítem, hogy ismered a játékot és repültél benne pár órát. Ja, nem. Ha minden szimulációt fullra húzol, elég kemény a cucc, megfelelő kiegészítőkkel (modok és hardver egyaránt) elég közel lehet kerülni egy igazi szimulátorhoz. A buszra leszállás pedig egy opcionális, nem kötelező stunt küldetés. Talán 2-3 ilyen küldetést csináltam meg, inkább repültem egzotikus helyeken nagy viharokban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. pdx06
2014.07.11. 16:25
Nekem még mindig fent van az FSX feltuningolt változata, megkockáztatom hogy még így is szebb és jobb mint az utódok lesznek. Buszra leszállást nem ismerem mert Boeingnél és Airbusnál alább nem adok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. xcomman Shinj...
2014.07.11. 16:47
Mozgo buszra adott ido alatt. Annyira azert nem vicces realisticon Szep sorban toltam vegig a kuldeteseket az elejetol kezdve, de ez volt az egyik kedvencem a nehezsege miatt. Ettol meg nem ennyibol all a dolog, mindenki megtalalja a maga teruletet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. zvigh
2014.07.11. 20:17
Ideje lenne már, a Flight egy elég gyenge próbálkozás volt, bár nem is az FSX utódjának, hanem istentudja minek szánták. De végül is tökmindegy, úgyse lesz rá időm.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. sanyix Baluc...
2014.07.14. 11:56
De elég rossz kezekbe került, ez a csapat 5 év alatt semmilyen alapvető hibát nem javított a train simulátorában, pedig olyan durva hibák és hiányosságok vannak benne főleg fizikában, hogy elképesztő. De ezt leszámítva is az egész játékuk egy gányolt romhalmaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. no43
2014.07.15. 17:28
Hmm, ezt nem értem. Tudtommal már évekkel ezelőtt eladta a forráskódot az MS egy olyan "pitiáner" cégnek mint a Lockheed Martin és a fejlesztők egy része is átment, akik Prepar3D néven fejlesztik is gőzerővel tovább. Most éppen a 2.2-esverziónál tartanak.
Egyrészt profi pilótaképzésre (katonai is) használják, másrészt hobbi célra is meg lehet venni. A visszamenőleges kompatibilítás mellett és ezzel egyidőben természeten az MS FS kiegészítőket gyártó nevesebb cégek is átnyergeltel (pl Orbx, IRIS, Caradeno, Albeo,...) és már kifejezetten Prepar3dre is kiadják a dolgaikat.
Ezek után tényleg nem értem ezt a hírt...valaki jobban képben van?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!