iPon Hírek

Tovább készülget a World of Darkness MMO

Dátum | 2012. 03. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Jelentjük, hogy a World of Darkness MMO játék még mindig fejlesztés alatt áll. Az idei CCP Fanfest-en a marketingfőnök David Reid megerősítette a hírt és elmondta, hogy 60 ember dolgozik rajta teljes munkaidőben az atlantai irodában.

A 60 ember nem túl sok, plusz az se gyorsította nagyon a fejlesztést, hogy 2011-ben alapos átszervezések voltak a cégnél a problémás Incarna kiegészítő után (EVE). A 100 éve várakozó WOD rajongóknak további rossz hír, hogy a stúdiónál még mindig az EVE és a Dust 514 van elöl a prioritási listán.

"We are still in pre-production," folytatta Reid... mintha valahogy erősebb lenne a fejemre ható gravitáció... az íróasztal... olyan hívogató. Nem, nem megy, ki kell mondani. Hogy a túróba tarthatnak még mindig az előkészületi fázisnál ennyi év után?!

Áh, mindegy. Ezek után beszéltek még az avatár technológiáról, amit az igen rossz fogadtatást kapott Incarna hozott magával, meg arról, hogy simán el tudnak képzelni olyan új játékprojektet, ami erre alapul. Az EVE eközben visszatér az űrharchoz meg az óriási csatahajókhoz, készül már hozzá a legújabb kiegészítő, az Inferno. A Dust 514 megjelenése szintén közeleg.

Emlékeztetőnek esetleg nézzétek meg az alábbi régi-régi teaser videót...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. WaspHUN
2012.03.23. 18:51
"Nem, nem megy, ki kell mondani. Hogy a túróba tarthatnak még mindig az előkészületi fázisnál ennyi év után?!"

Megpróbálták elbillenteni a priorítást tavaly nyáron és ennek egyik oka lett a nagy átszerbezés. Kissé túlzásba vitte a CCP azt, hogy az EVE-t olyan technológiák és megoldások tesztelésére használja, amit nem kért senki.

A CCP elsődleges célja az EVE. Abból jön a pénz a Dust 514 és a WOD fejlesztésre is. Ők sajnos nem egy Blizzard, aki havonta több pénzt kap előfizetésekből, mint a CCP összehoz egy egész év alatt.

A lényeg, hogy dolgoznak rajta és elég elkötelezettek, hogy végig is vigyék a fejlesztést.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ejcy
2012.03.24. 19:06
Csak dolgozzanak rajta. a WOD jó kis szerepjáték remélem nem cseszik el
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. papus016
2012.03.24. 22:08
CCP hal` istennek nem egy blizzard.

"Ők sajnos nem egy Blizzard, aki havonta több pénzt kap előfizetésekből, mint a CCP összehoz egy egész év alatt."

Most szegyeld ossze magad. es szamold ujra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. WaspHUN
2012.03.24. 22:32
Valahol van egy kimutatásom még 2009-es pénzügyi helyzetről. ott alig 10 millió USD-t írtak bevételnek, ha jól emlékszem. WoW-nál meg könnyű kiszámolni... 10 millió előfizető, akik havonta 15 $-t fizetnek.

Amúgy van egy kis techdemó a WoD-ból, amit most mutattak be a Fanfest-en, sok egyéb dolog mellett.

[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!