iPon Hírek

További IW-os kilépések várhatók

Dátum | 2010. 04. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Michael Pachter játékipari elemző további 10-20 ember távozását jósolta meg a viharvert Call of Duty-s stúdiótól, az Infinty Wardtól. Ugyanakkor úgy gondolja, hogy ez nem fogja súlyosan érinteni az Activisiont és a Modern Warfare szériát hosszútávon.

Az ok, amiért elkezdtek foglalkoznia témával az, hogy az Activision Blizzard részvényeinek árai hullámzást mutatnak az utóbbi időben. "Szerintünk a közelmúltbeli Activision részvények gyengélkedésének okai a héten többször ismétlődő Infinity Wardos távozások voltak. Várhatóan további 10-20 alkalmazott fog még távozni az elkövetkezendő néhány hónapban." - nyilatkozták Pachterék.

West és Zampella eltávolítása abban kulminálódott, hogy volt stúdiójuktól végül az ÖSSZES vezető dizájner és sok meghatározó alak - aki a Modern Warfare 2-n dolgozott - eltávozott. Az Activision felvette a kesztyűt és elfogadta az előtte tornyosuló kihívást, elismerve, hogy a Modern Warfare kemény konkurenciát kapott.

Activision: "A mi szemszögünkből nézve, a cég valószínűleg új, tehetséges embereket keres majd a kilépett fejlesztők helyére, és bár nagyobb versenykihívásokkal kell szembenézniük a jövőbeni Modern Warfare játékoknak, bízunk benne, hogy versenyképes termékekkel tudunk majd előállni."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. axe
2010.04.16. 15:01
,,öreg rókáknál'' úgysem tudnak szebbet jobat csinálni az újonnan jöttek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ájPon
2010.04.16. 15:50
@axe
Nem olyan biztos az.
Blizzard-dal is megtörtént már, hogy kilépett jópár fejes és régi motoros, mert túlságosan elhúzódott a WoW fejlesztése (főleg a Diablo sorozat atyjai léptek ki) és megcsinálták a saját cégüket meg a Hellgate London-t.
Fail volt, a Blizzard meg még mindig epic.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Steadywarp
2010.04.19. 20:08
versenyképes termék pl mint az mw2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!