iPon Hírek

További részletek a Kindle új nemzedékéről

Dátum | 2008. 08. 27.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az Amazon e-könyvolvasójának új nemzedéke legalább olyan jelentős előrelépést képvisel majd az eddig ismert, kiindulási formájához képest, mint amekkora az Apple iPod mini-je az első szériás, alap iPod-okhoz képest, állítja egy bennfentes.

Fizikailag vékonyabb lesz, a képminősége jobb, a túlméretezett gombok problémáját is orvosolják, valamint vélhetőleg fejlesztik a felhasználói felületet is - lényegében, ahogy a hírforrás fogalmazott, rögtön jó három-négy generációt ugrottak a készülékkel, bár ezt a kijelentést persze érdemes fenntartással kezelni.

Hozzátette azt is, hogy szintén várható egy nagyobb képernyős Kindle is "az elkövetkező hónapok során", amellyel elsősorban a diákokat célozzák meg, akiknek gyakran nagyméretű szövegkönyvekből kell olvasniuk az anyagot a hagyományos, kis formátumú könyvek helyett - amelyekhez a jelenlegi Kindle-eket is méretezték.

Lényeges változás várható az árában is, ami a jelenlegi $360-ról akár $299-re, vagy, a "standard" Kindle esetében akár $249-re is lecsökkenhet - ami szintén az Apple tapasztalataival állítható párhuzamba, lévén az alkalmi vásárlókat a $400-közeli ár már elriasztja, de a $299 körüli, és az alatti árak már vonzzák.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!