iPon Hírek

Továbbra is 13 milliós eladást várnak a Battlefronttól

Dátum | 2015. 12. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Nem olyan rég írtunk arról, hogy a GameStop vezérigazgatója szerint több nagyobb AAA-kategóriás játékból is kevesebb fogyott az üzleteikben, mint arra számítottak. Aztán persze több elemző rámutatott arra, hogy vélhetően a digitális értékesítések egyre magasabb száma miatt lehetséges ez, mert szerintük bizony sem a GameStop által említett Star Wars Battlefront, sem pedig a Halo 5 nem teljesít rosszabbul vártál. Ettől függetlenül persze a befektetők azért aggódni kezdtek, így az Electronic Arts operatív igazgatójának, Peter Moore-nak kellett kicsit lenyugtatni a kedélyeket. Moore egy konferenciahíváson közölte, hogy szerinte a GameStopot vezetőjének kijelentése némileg meglepő, ráadásul felhívta a figyelmet arra, hogy a GameStop pénzügyi igazgatója később ki is javította a vezérigazgató közleményét. Moore megerősítette, hogy továbbra is kitartanak amellett, hogy a Star Wars Battlefront legalább 13 millió példányban fog elkelni, és jelenleg egyáltalán nem tapasztalnak semmilyen gyengülést az eladások terén. Ráadásul hamarosan a film megjelenésével egy újabb nagyobb lökést kaphat majd a játék. Moore ezen kívül a befektetőknek elmondta, nincsenek arra vonatkozó terveik, hogy mindenképpen évente jelentessenek meg egy Star Wars-játékot. Jelenleg valójában egy bejelentett címről tudunk, ami az Uncharted-játékok volt írónőjével, Amy Henniggel készül a Visceral csapatánál.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. MaTpr0F
2015.12.04. 11:57
Nem ártana feltüntetniük a csomagoláson, hogy "Nyomokban Battlefront-ot tartalmazhat!"....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Silonec
2015.12.04. 12:20
Lehet itt szidni a játékot, de ami ilyen grafikát és mellé a 60fps-t kihoz az X1-ből, az mindenképp elismerést érdemel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ashface
2015.12.04. 12:30
Nem is érte szó a ház elejét egyszer sem az optimalizáltságot, grafikát, vagy a teljesítményt illetőleg. Ezekben annyira ott van a játék, hogy az valami hihetetlen. De a tartalom az biza elég karcsú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kullo1
2015.12.04. 13:11
Ashface 1+ ahogy mondod.Egyszerűen érződik ,hogy fel lett darabolva majd szépen megvehetjük hozzá az összes dlc-t ,hogy a teljes játékot megkapjuk.De emellett még beszélhetnénk ,a squad rendszer hiányáról,vagy hogy még mindíg nincs rendesen ki balanszolva , pl: dog fight-okban ég és föld a különbség a két oldal között , a birodalmi gépek olyan lomhák mintha egy busszal próbálna meg repülni az ember.Vagy miért nincsenek földi járművei a lázadóknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ricsa4650
2015.12.04. 17:47
"Ettől függetlenül persze a befektetők azért aggódni kezdtek"

Ez a lényeg! Hogy a befektetők jól érezzék magukat.

Az, hogy milyen lesz/lett a játék, a kutyát nem érdekli, csak vegye meg minél több ember, hogy a befektetők jól járjanak.

És akkor csodálkozunk, hogy miért van annyi borzalmas játék az utóbbi években...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noir66
2015.12.08. 08:19
Az EA egy szép ráktelep, nem lehet csodálkozni az ilyeneken.
Az egész cég káros hatással van a játékiparra. Sajnos olyan nagyok már, hogy egy egy sikertelen játék se döntené be a céget. Mindig a tutira mennek és tudják mit kell adni az embereknek hogy a nagy részük bekajolja, biztosítva a "befektetők" biztos megélhetését.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!