iPon Hírek

Továbbra is csökkenőben a memóriaárak

Dátum | 2007. 11. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Manapság a memóriák árai rendkívül kedvezőek, így a korábbi hónapokhoz képest nagyon olcsón lehet ramokat vásárolni, legalábbis a DDR2-es fajtából. A DRAM Exchange, aki a memóriapiac mozgását figyeli most azt nyilatkozta, hogy az előrejelzések szerint a memóriaárak a közeljövőben nem emelkednek, sőt, várhatóan további ármérséklődésre lehet majd számítani.


A memória piacon december folyamán egy 512 Mbit-es DDR2-es chip ára 80 cent körül lesz - állítják a piaci elemzők. Az elemzők véleménye szerint az alacsony keresletnek köszönhetően a RAM árak tekintetében további csökkenésre lehet számítani, így az amúgy sem magas áraknak köszönhetően manapság is olcsón juthatunk DDR2-es ramokhoz. Egy 1 GB-os DDR2 667 MHz-es modul ára 20 dollár köré tehető, ám ez az összeg előreláthatóan tovább fog csökkenni, így az OEM gyártók hamarosan még olcsóbban juthatnak hozzá a modulokhoz.

Egyszóval aki mostanában szeretné PC-jének DDR2-es memóriáját bővíteni, az még mindig rendkívül kedvező áron teheti meg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.27. 16:32
vissza a hírhez

Manapság a memóriák árai rendkívül kedvezőek, így a korábbi hónapokhoz képest nagyon olcsón lehet ramokat vásárolni, legalábbis a DDR2-es fajtából. A DRAM Exchange, aki a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!