iPon Hírek

Transformers 3 témájú újdonságok a Razer-től

Dátum | 2011. 06. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Razer  a Transformers: Dark of the Moon tiszteletére ezúttal Transformers 3 témájú perifériákkal és kiegészítőkkel jelentkezik a piacon, amelyek között négyféle DeathAdder egér, egy Vespula egérpad és négy darab Transformers 3 témájú laptop táska lapul.


A különböző dizájnnal rendelkező DeathAdder rágcsálók mind-mind jobbkezesek számára készültek. A termékek 3,5G-s infra szenzorral üzemelnek és 3500 dpi-s érzékenységgel bírnak. Az 1 ms-os válaszidővel dolgozó egerek öt darab programozható Hyperesponse gombbal kerülnek forgalomba. Az egerek vezetékes felépítéssel bírnak, aranyozott USB csatlakozóval büszkélkednek és 213,36 cm hosszú, tekeredés-mentes kábellel érkeznek.  A négyféle újdonság - Optimus Prime (piros), Bumblebee (sárga), Megatron (szürke) és Shockwave (lila) - már feltűnt a gyártó hivatalos weboldalán, ahol egyenként 69,99 dollárnak megfelelő összegért lehet hozzájuk jutni.


Az új egerek mellett bemutatkozott a Transformers 3 Vespula egérpad is, amely 300 x 240 x 4 mm-es mérettel és
zselés csuklótámasszal kerül a boltok polcaira. Ez az egérpad kétféle felületet kínál: az Autobots SPEED névre keresztelt oldal a gyors egérmozgatás alkalmával jöhet jól, míg a másik, a Decepicons CONTROL névre hallgató oldal felülete inkább az ultra precíz egérkezelésben tud segédkezni. Az egérpad akármelyik oldalát is használjuk, a termék egészen biztosan nem fog csúszkálni az asztalon - állítja a gyártó. Az egérpadok a felület típusától függően egyformán 44,99 dollárba kerülnek.


Végül, de cseppet sem utolsó sorban, Transformers 3-as laptop táskákat is kínál a Razer, amelyek ugyanolyan színvilággal érkeznek, mint a DeathAdder egerek. A négyféle laptop táska párnázott belsővel, valamint kemény, de ugyanakkor hajlítható műanyag fedlappal érkezik. Ezek a termékek többféle noteszgéphez is jók, viszont 15 hüvelykesnél nagyobb képátlójú kijelzővel ellátott példányokhoz nem lehet őket alkalmazni, mert kicsik. A Razer A Transformers 3 laptop Sleeve Cases névre keresztelt laptop táskák darabjáért 49,99 dollárt kér.

Az új kiegészítők egyelőre csak Észak-Amerikában érhetőek el. A termékekkel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mThom
2011.06.30. 13:12
Az egerek elég gagyin néznek ki, de biztos megtalálja a célközönséget.
Tudom ne ítéljek elsőre, a Razer igenis jó egereket gyárt, egy Abyssus Mirror elégedett tulajdonosa vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noss
2011.07.01. 09:34
Pont mint a film.
A régi razerem kattintó (selymes műanyag) felülete lekopott, az átlátszó puha szilikon fölmorzsolódott, pedig nem vagyok durva játékos és vigyázok a holmijaimra.
Persze attól még viszonylag jól működik. Két Daimondback elégedetlen tulajdonosa vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!