iPon Hírek

Transformers Universe - Hétvégén indul a nyílt béta

Dátum | 2014. 07. 03.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A filmről nem a mi tisztünk véleményt alkotni, azt viszont elárulhatjuk, hogy a Transformers: Rise of the Dark Spark az eddigi legrosszabb epizód az újhullámos Transformers játékok közül. Tesztünk hamarosan érkezik róla, de addig is engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk a Transformers Universe-t, mely béta állapotában is több szórakozást ígér, mint a Dark Spark. A Jagex Games Studio az Egyesült Királyság legnagyobb független fejlesztő és kiadó cége. Ők készítik a Transformers Universe-t, amit először 2011-ben mutattak be, akkor még MMORPG-ként. Az azóta eltelt időben a játék átalakult, most már a taktikus akció került előtérbe, de továbbra is MMO-ról van szó. A játékosok - nem túl meglepő módon - az autobotok, vagy az álcák oldalán harcolhatnak a Transformers univerzumban. Holnap kezdődik a nyílt béta (erre itt jelentkezhettek), ennek örömére a Jagex dupla XP osztással, 24 órás Twitch streammel és 75.000 dolláros összdíjazású versennyel készül. Mark Gerhard, a cég vezetője az alábbiakat nyilatkozta:
"Rendkívül örülünk, hogy a nyilvánosság számára is elérhetővé tehetjük játékunkat. Mindenki fantasztikus volt a zárt béta alatt, és remek visszajelzéseket kaptunk, amik alapján folyamatosan változtatunk a játékon, heti frissítések formájában. Majd' 2 millió csatagyőzelmet rögzítettünk a zárt béta alatt, a játékosaink pedig kétségkívül akkor szórakoztak a legjobban, amikor csapatokban játszottak barátaikkal. Le vagyok nyűgözve, hogy a csapatok olyan stratégiákat és taktikákat találtak ki, amikre mi nem is gondoltunk, és alig várjuk, hogy láthassuk, mivel rukkolnak elő az új játékosok."
Hogy lássátok, miről is van szó, következzen egy játékmenet videó, valamint pár screenshot. A Transformers Universe free-to-play címként érkezik, mikrotranzakciós rendszerrel. Ki fogja kipróbálni?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Sr4c
2014.07.03. 13:44
-.-
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. siriq
2014.07.03. 15:55
Mar fel is iratkoztam. http://www.twitch.tv/siriq111
vagy pedig a youtube-n megy a live(esetleg mind a ketton).
https://www.youtube.com/user/siriq111

A vegen meg jo is lehet a jatek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2014.07.03. 18:34
Video alapján abszolút semmivel sem tud többet mint akármelyik tucat arénaharcolós két frakciós lövölde.

A narrátor túljátszott lelkesedése meg inkább irritáló mintsem hatásos, és játékos csalogató.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Domfoz
2014.07.03. 19:49
auto aim gg...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. madcaptain
2014.07.04. 11:41
Ejj de jo lett volna egy ilyen CryEngine-el es kicsit komolyabb hangvetellel..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!