iPon Hírek

Tribes: Ascend Steam megjelenés

Dátum | 2012. 06. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A remek fogadtatást kapott PC-s ingyenesen játszható shooter, a Tribes: Ascend elindult Steam-en is, jelentette be a Hi-Rez. A frissített verzió hozott egy új Capture The Flag játékot, mely a Stonehenge névre hallgat és egy új Team Deatmatch térképpel is gyarapodott.

Az indítást megünnepelvén a Steam most leárazta a Starter pakkokat 50%-kal. Ebben a csomagban van életre szóló 50%-os XP Booster, 4 plusz fegyver az alapkasztoknak, két új kaszt és 4 perk, valamint 800 Tribes arany.

A Hi-Rez játéka még áprilisban indult és egy remek példája a jól működő F2P játékoknak.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. csigabigaf
2012.06.28. 21:43
"jól működő F2P játékoknak"

Sikeres talán pénzügyi szempontbol, jól működőnek nem mondanám, játékos szemmel.
A játék degenerálódott a gyorsan pörgő/sielő stílusbol a teknőc stílusú zászlókempelésbe, ahol mindenki vagy a legoverpowered fegyverrel(amint pénzért vett*) vagy hitscan fegyverrel véd, illetve hát 8 irányból körbeaknázva/falazva a zászlót.

*tudom, ingyen is megszerezheted, csupán hetekig kell játszanod gyengébb fegyverrel, azelött meg napokig gyengébb karakterrel, mindeközben téged azzal a fegyverrel gyalulnak, ami nem gyorsítja épp a fegyver megszerzésének a sebességét
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. peti198706...
2012.07.05. 03:53
csigabigaf
ezt anno a wow nagyon ügyesen megoldotta, réti mob farmereként alapvető cuccokat ásványokból szőtesekből összecraftoltunk magunknak, a többit pedig alkalomatán random heroic-al felhoztuk két nap alatt. S nem a playereket öltük halomszámra az a BattleGround tematikája volt ugyanilyen feltételekkel ahogy mondod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!