iPon Hírek

Tripla SIM foglalattal rendelkező Motorola érkzik

Dátum | 2012. 06. 06.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A vállalat történelmében eddig ilyen készülékkel még nem találkozhattunk. A MOTOKEY 3-CHIP az első olyan telefonjuk, amelybe akár 3 SIM kártyát is betehetünk egyszerre. A nagy gyártók körében az ilyen extrém konfiguráció nagyon ritka, mindössze az LG kínálatában láthatunk még ilyet, és ott is csak idén tűnt fel.

Az eszköz elsősorban azt a vásárlói közönséget célozza meg, akik minden hívásukat a lehető legolcsóbban szeretnék intézni, így aztán több szolgáltató telefonját tartják egyszerre maguknál. Hazánkban a 3-CHIP-pel például már minden nagy szolgáltatótól lehetne egy aktív kártyánk. A készüléken nem okos operációs rendszer fut, vagyis egy egyszerű featurephone rejtőzik a burkolat alatt. A gépezet QVGA (320 x 240) felbontású kijelzővel, és teljes, négy soros QWERTY elrendezésű billentyűzettel érkezik majd, amibe egy dedikált Facebook gombot is bezsúfoltak a tervezők.


A MOTOKEY-jel kapunk az MP3 lejátszási képesség mellé FM rádiót is, a kedvenc dalaink számára pedig két gigabyte tárkapacitás áll rendelkezésünkre, de ha ez nem lenne elegendő, akkor további 32 GB-tal toldhatjuk meg microSD formájában. Multimédiás téren, a fentieken túl egy 2 megapixeles kamerát találunk még benne, ami nélkülözi az autófókuszt is és a LED villanót is, így nem kell sokat várni tőle. Ez ugyan nem egy okostelefon, de a fontosabb dolgokra biztosan kapunk előre telepített alkalmazásokat, így például a Twitterre, vagy a Facebookra (ha már ott van az a gomb).

Edson Bortolli a sajtókonferencián elmondta, hogy a kapcsolatteremtés a barátainkkal és a rokonainkkal sosem volt ilyen egyszerű, mint amilyen a Motorola MOTOKEY 3-CHIP-pel lesz. A megjelenésre a következő napokban kerül sor, az ára pedig 180 dollár körül alakul, ami egy kicsit sok, de a három SIM miatt ez nem meglepetés.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DogTheDog
2012.06.06. 10:38
Egy keszulek az egesz csaladnak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jozsefm
2012.06.06. 22:23
Jó lesz ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!