iPon Hírek

Trónok Harca RPG részletek

Dátum | 2011. 12. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező Game of Thrones szerepjáték megjelenése 2012 elején lesz esedékes. A Cyanide Studio alkotása az Epic Unreal 3-as motorját használja, a kiadója pedig a Focus Home Interactive lesz.

A játék alapját George R.R. Martin regényciklusa, a Tűz és jég dala (A Song of Ice and Fire) adja, melyből az HBO nagy sikerrel tévés sorozatot is indított, az egyik főszerepben Sean Beannel, a Gyűrűk Ura Boromirjával.

A szerepjátékban több szerepbe is beugorhatunk. Az egyik Mors, az Éjjeli Őrség esküdt harcosa, a másik Alester, a vörös pap, aki a feloldozást keresi. A páros Westeros jól ismert területein kalandozik majd, úgy mint a Fal és Királyvár (King's Landing). Találkozhattok majd Cersei királynővel, Varysszal a pókkal és Jeor Mormonttal, az Éjjeli Őrség parancsnokával. Nagyjából 30 óra alatt végigvihető lesz a kaland.

Mint (szinte) minden RPG-ben, itt is testreszabhatjátok karaktereteket valamilyen szinten a játék indítása előtt. Választhattok kasztot és eldönthetitek, milyen harcstílust alkalmazzon hősötök. Találtok majd bőségesen fegyvereket, felszereléseket és kaptok XP-t is. Ha bírjátok az effekteket, akkor jó hír, hogy ebben a játékban is lesz időlassítás a harcnál. Trailer alant.
 

 A legújabb trailer a falat mutatja be!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. insanity22...
2011.12.22. 16:35
1:52-nél még maga Martin is megjelenik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Hulky Boy
2011.12.22. 18:34
Unreal 3-as engine-t szeressük
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim
2011.12.22. 20:50
Ha George R.R. Martinnal valóban _közösen_ (in conjunction ugyebár) írták a szorit, akkor szar biztos nem lehet, sajnos a gameplay az már annál inkább tucatnak hangzik.

Ennek a nézem a jobb vállamat nézetnek az irányítását nagyon könnyen el lehet cseszni sajnos, Batman Arkham Asylum-ban jól sikerült, Avatar-ban viszont katasztrofális élmény volt.

Szóval majd meglátjuk ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Flegeton
2011.12.22. 21:02
nagyon jó történet. A sorozatot imádtam, alig gyöztem kivárni a következő részt.
most hogy a skyrim is hódít nálam, jó lenne ha elérné azt a szintet.
Sajnos történet, grafika ide vagy da, de tényleg csak a játékmenettel lehet nagyon elrontani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MaximumGam...
2011.12.23. 09:35
Ez jó nagy Xbox port lesz 10/5 nek néz ki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!