iPon Hírek

Tropico 4 Xbox 360 megjelenési dátum

Dátum | 2011. 10. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Tropico 4 október 21-én jelenik meg Xbox 360-on, jelentette be a Kalypso Media. A PC verzió már kint van, tesztünkhöz katt ide. Chocho vegyes érzelmekkel rakta félre a játékot a teszt végére:

"Egyik szemünk sír, a másik meg nevet: bár a Tropico 4 nem több egy javítgatott és újra kiadott Tropico 3-nál, mint játék, még most is megállja a helyét. A tökéletességtől messze van, még csak a sorozaton belül sem nevezném a legjobbnak (a harmadik rész maradt a trónon), de a funkcióját betölti és szórakoztat, mi több, a teszt alatt a csalódottságon túl sem éreztem tehernek a programmal eltöltött időt. Ha valaki kíváncsi, milyen is El Presidente csudálatos élete, vagy csak kíváncsi rá, hogy töltené be Fidel Castro egykori posztját, az nyugodtan tegyen egy próbát a játékkal. Aki viszont a harmadik részt már megvette, kerülje el, mert csak kidobná a pénzt."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. janamo
2011.10.08. 15:19
minimálisok a változtatások de magyar szempontból egy nagy változás van a 3-hoz képest, Nem magyarul jelent meg és nem is lesz hozzá magyarosítás míg a 3 eleve magyarul jelent meg, ez számomra csalódás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!