iPon Hírek

T.sonic 650 - az ultramobil MP3-lejátszó

Dátum | 2007. 11. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Előállt a Transcend a T.sonic 650 névre hallgató MP3-lejátszójával, amelyben egyesítették a jelentős tárhelyet (4 GB) az áramvonalas dizájnnal és a megfizethető árral.

A fénylő előlapra - illő módon - ragyogó, két színnel ellátott OLED kijelzőt illesztettek, ami bármilyen szögből jól látható, még verőfényes napsütésben is. Mivel a kiírások könnyen olvashatóak, így a dalosajkúak még külön örömüket is lelhetik benne a karaoke-jellegű Lyrics Sync funkciónak köszönhetően.

A könnyű kezelhetőséget és a zenéinkhez való kényelmes hozzáférést egy négyirányú gombbal biztosítják. Emellett a készülék rendelkezik egy beépített FM rádióval, képes A-B ismétlésre és állítható a lejátszási sebessége is. A Voice Activity Detection (hangaktivitás-érzékelés) technikájú, egyérintéses felvételi funkció útján könnyedén készíthetünk csúcsminőségű, hiánytalan hangfelvételeket és személyes jegyzeteket is. A T.Sonic 650 támogatja nem csak az MP3, a WMA, és a WAV formátumokat, de még a WMA-DRM10-előfizetéses zenéket is, amelyeket hét különböző kiegyenlítő-módban is lejátszhatunk.

A tervezésnél az abszolút hordozhatóságot és a minél könnyebb használatot tartották szem előtt. Hordható nyakban, vagy könnyen becsúsztatható zsebbe vagy táskába is, mivel mindössze 75 x 31 x 13 mm-es, és a súlya sem több 30 grammnál (a Li-ion akkumulátorral együtt).

Két változatban - 2 és 4 GB tárhellyel - lesz kapható, fehér és fekete színekben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.20. 14:09
Előállt a Transcend a T.sonic 650 névre hallgató MP3-lejátszójával, amelyben egyesítették a jelentős tárhelyet (4 GB) az áramvonalas dizájnnal és a megfizethető ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!