iPon Hírek

TSW: megújulnak a 'Lair'-ek

Dátum | 2012. 09. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az 1.2-es tapaszban a The Secret World Lair rendszere alapos átdolgozást kap, jelentette a Funcom. Aki nem tudná, hogy mik is azok a 'Lair'-ek, azoknak annyit, hogy kalandzónák, átlagnál erősebb ellenfelekkel. Eddig mindegyik három főre volt tervezve, ezeken a helyeken szerezhettetek akár QL10-es szintű felszerelést is.


Az új patchben több szempontból is felülvizsgálták ezeket a zónákat, így próbálva több játékosnak is vonzóvá tenni őket. Szeretnék közelebb hozni a casual játékosokhoz is ezeket a végjátéknak szánt kalandokat, de ez persze csak az egyik aspektus volt a felújításnál.
 

Ez az újítás remélhetően azokat is bevonzza, akiknek még nincs meg a felszerelésük a Nightmare fokozatú kazamatákhoz. A hardcore játékosoknak nincs mitől tartani, maradnak a kihívások is, hisz ott lesznek az Elite és Nightmare kazamaták. A Lair-ek maradnak nyílt területen.

Ami a (remélhetően) szokásos frissítéseket illeti, az Issue #2: Digging Deeper kis késéssel, szeptember 11-én érkezik (eredetileg augusztus 28-ra ígérték). 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. 0rigami
2012.09.05. 18:46
Hmm... zsééér
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sturmtiger
2012.09.06. 19:17
OFF:
Ha van valakinek kedve pesztrálni egy kicsit az RP szerveren, akkor segítséget elfogadok (Applepie néven fut a karim és Templar)

ON: Még csak egy napja játszom, eddig nagyon tetszik a játék, de ez a cikk frankón kínai még
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2012.09.06. 21:48
Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, szívesen segítünk ha tudunk! Van már tapasztalatunk a játékkal, csak a cikket nem sikerült megszülni. =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!