iPon Hírek

Túl az egymillión az Optimus G, és már itt is az utódja

Dátum | 2013. 01. 22.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG-t néhány évvel ezelőtt majdnem olyan erősnek tartották, mint a Samsungot. Ezt annak köszönhették, hogy az Android előtti időkben az S-Class rendszerrel olyan sikertermékeket hoztak létre, mint a KM900 Arena, vagy a GD880 Mini. Az Android mellett viszont valahogy nem sikerült elkapni a fonalat, legalábbis eddig. Most ugyanis úgy tűnik, hogy kezdenek rendeződni a soraik.


A vállalat most bejelentette, hogy a zászlóshajó Optimus G elérte az egy milliós értékesítési mérföldkövet. A november óta forgalomban levő eszköz egyelőre viszonylag kevés régióban hozzáférhető, így ez az eredmény meglehetősen jónak számít az LG-nél. Továbbá azt is meg kell említeni, hogy a Nexus 4 - ami szintén egy Optimus G a hardverét tekintve - több mint fél millió darabnál jár a folyamatos készlethiány ellenére.

A fő vetélytársak (Samsung, Apple) mostanra már néhány nap alatt adnak el egy milliót egyetlen modellből, tehát még van hova fejlődni, és erre talán jó megoldás lesz az Optimus G Pro. Az 5 hüvelykes panellel felvértezett, FullHD (1920 x 1080) felbontású gép lapkájának órajelét 1,5 GHz-ről 1,7-re emelték, a háttértár mérete pedig már minden modell esetében 32 GB-os lesz.


Az LG Optimus G Pro leleplezésére először Japánban került sor, és egyelőre csak itt érhető el, így a terjeszkedésig marad a jelenlegi széria a legtöbb helyen az LG trónján. Az Optimus G-vel januárban például 50 új piacot szeretnének meghódítani. Remélhetőleg hamarosan hozzánk is elérnek az első példányok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. batyesz
2013.01.22. 19:58
5 hüvelyk!Egyre nagyobb!D
Nem ígérkezik rossznak.FullHD
Én adok egy esélyt az LG-nek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Medril
2013.01.22. 20:10
Feltéve ha az almás cég hagyja hogy adhassunk egy esélyt....hisz' ez is lekerekített téglatest formájú...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. malvoisen
2013.01.23. 11:54
Medril

Miért kell ezt a sablon dumát nyomatni? Az LG azért nem muzsikál jól, mert gyenge a terméktámogatás és nem érhető el a készülék. Az pedig, hogy egy zászlóshajó csak 3 hónapig az, továbbra is azt mutatja, hogy valószínűleg a jövőben már nem fognak érkezni hozzá rendesen a frissítések.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!