iPon Hírek

Túl "Dell-szerűek" a Dell mobiljai

Dátum | 2009. 03. 23.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Szó szerint a fent idézett érdekes megfogalmazással került visszautasításra egy szolgáltató által a Dell két, véleményezésre küldött okostelefon-prototípusa. Amennyire a magyarázatból következtetni lehet, ez valószínűleg az "unalmas" szó megfelelője akar lenni.

A szolgáltató szerint ugyanis a mintapéldányok (amelyek csak az operációs rendszerükben különböztek - az egyik Windows Mobile-os, míg a másik Android-os) semmiben sem különböznek a HTC, az LG, a Samsung, a Nokia, vagy épp bárki más termékeitől.

Valamelyest mentségükre szolgálhat azonban, hogy általában egy szolgáltatót sem könnyű meggyőzni egy mobil érdemeiről; a Palm-nak például majdhogynem az egész termékvonalát elavulttá kellett tennie annak érdekében, hogy sikerrel átnyomhasson egy-két új készüléket egy szolgáltatón, a WinMo-s készülékek pedig már így is valósággal elárasztják a piacot.

A Dell-nek azonban egyáltalán nem szegte kedvét az elutasítás; visszatértek a tervezőasztalhoz, és tovább munkálkodnak egy olyan, még újabb, még extrább, még satöbbibb készüléken, amely már elég különleges lesz ahhoz, hogy betörhessenek vele a virágzó mobilpiacra. Érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. gebana
2009.03.23. 11:33
én már semmi újat nem tudok elképzelni:
iphone
show
vievity

van minden ami kell, esetleg egy összegyúrást, de az eléggé copy szagú
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. d311c
2009.03.23. 16:09
A Dell-szerű nekem azt is jelenti, hogy meglepően súlyos. Valahogy a laptopjaik mindig ezt a benyomást keltették.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.03.23. 23:20
Innovációt szeretnének? Újítást? Akkor mi a francért hagyják az nVIDIA Tegra-t a parlagon heverni? Mobil fronton technológiailag az nV nagyon ott van, röhejes módon mégis ott hanyagolják leginkább. :mellow:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!