iPon Hírek

Túl nagy a PlayStation 3 a japánoknak

Dátum | 2007. 05. 17.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Egy japán fejlesztő szerint a PlayStation 3 konzol sikertelenségének egyik oka az, hogy túl nagy méretű, és éppen ezért nem fér be a takaros japán otthonokba.

Amikor szóba kerül a japán piac, a legfontosabb dolog, hogy itt a méret a lényeg. Lehetőleg minnél kisebb legyen a termék. Az első Xbox-ot is sokan bírálták nagy mérete miatt, a PlayStation 3-at is sok kritika érte hasonló téren.

Masaya Matsuura, a PaRappa the Rapper játék designere szerint a PlayStation 3 sikertelenségének oka, hogy túl nagyra sikeresett, azaz "túl nagy a japánoknak". - állítja a GamesIndustry.biz oldalnak adott interjújában.

PlayStation 3 város
Habár az Xbox 360 kisebb lett, mint elődje, mégis egy hatalmas adapter jár hozzá. "Az Xbox-nak nem a konzol tényleges mérete, hanem az adapteré bosszantó."

Tehát az újgenerációs konzolok közül melyik a legkisebb? "A Wii nagyon ígéretes konzol. Sok tehetséges ember dolgozik a Nintendo-nál, akik óriási ötletekkel járultak hozzá a konzol összeállításához. Habár amikor egy Wii programon gondolkozok, akkor annak összeállítása problémákat okoz." A Wii konzol tehát a legmegfelelőbb a japán piacra, azonban a játékkészítőknek borsot tör az orra alá.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.05.17. 08:57
Egy japán fejlesztő szerint a PlayStation 3 konzol sikertelenségének egyik oka az, hogy túl nagy méretű, és éppen ezért nem fér be a takaros japán ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!