iPon Hírek

Túlnőtt önmagán a Ghost Recon Wildlands reklámfilmje

Dátum | 2017. 02. 07.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Ghost Recon Wildlandsben egy amerikai speciális katonai csapat tagjait alakítjuk, akik Bolívia dzsungeleiben vadásznak a Santa Blanca drogkartell vezetőire. A játék reklámcéljaihoz a Ubisoft angol leányvállalata forgatott dokumentumfilmet Rusty Young Marching Powder című könyve alapján, mely a bolíviai kábítószer-kereskedelemről szól. Az ötlet talán furcsának tűnhet, de Mark Slaughter, a Ubisoft UK marketingigazgatója szerint a céljuk nem az volt, hogy dicsfénybe burkolják a drogkereskedelmet, illetve az ellene folyó háborút, hanem olyan dokumentumfilmet készítsenek, ami bevezet a játék kitalált történetébe és a franchise nevét egy szélesebb körű, a fősodorhoz közelibb közönség számára is ismertté teszi, miközben a régi motorosok is találnak benne valamit.
Bár eredetileg reklámeszköznek tervezték, a film végül sokkal többé vált, sikerült önálló termékké tenniük, mely a dokumentum-műfajban is megáll a saját lábán. A témája rendkívül komoly probléma, ennek megfelelően olyan szereplőket kerestek, akik kiterjedt ismeretekkel rendelkeznek a régióról, illetve ott éltek. Köztük van például George Jung egykori kokaincsempész és Adam Newbold, aki az amerikai haditengerészet elitalakulatának tagja volt. A dokumentumfilm március 6-án jelenik meg, egy nappal a Ghost Recon Wildlands előtt. A Ubisoft a hírek szerint tárgyalásokat folytat arról, hogy a film elérhető legyen valamelyik online streamszolgáltatónál.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Kerub88
2017.02.03. 20:45
A játékra nem pörögtem rá, de ez érdekel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. beleutomaz...
2017.02.07. 18:43
a Beta alapjan a jatek egy farcray3-4 csak most kapsz csapat tarsakat akik kovetik amit kersz (beepitett parancsok alapjan) vagy jatszhatod a barataiddal az egesz kampanyt (igerik) vegig csapatban es van hozza voice tamogatas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR beleu...
2017.02.07. 22:40
Amit pl itt a képen látunk az mind bejárható vagy láthatatlan fal?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. beleutomaz...
2017.02.08. 10:14
A betaban voltak lathatatlan falak, nem allitott meg csak kiirta hogy elhagytad a bejarhato teruletet es szetkapcsol. Nagyjabol ami lathato az bejarhato, csak a palya szelen nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!