iPon Hírek

Twisted Metal film készül

Dátum | 2012. 02. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az USA-ban tegnap jelent meg, és szépen fogy a boltokból a Twisted Metal, amely kicsit később, március 7-én érkezik hozzánk is. Az őrült játék nem kevésbé őrült alkotója, David Jaffe azzal ünnepli a PS3-as indulást, hogy felállított egy M249-SAW gépfegyvert a sivatagban, és beleeresztett egy sorozatot a játékban szereplő Sweeth Tooth járgányának valódi verziójába. Ez még mind semmi, mert a rémes fagyiskocsi szétlövésére távirányítással egy napig még nekünk is lehet esélyünk, ha jelentkezünk a külön erre az alkalomra készült honlapon. Aki nem fér be már azok közé szerencsések közé, akik lőhetnek, az se búsuljon, mert élő közvetítésben nézheti az eseményt.

A Twisted Metalból hamarosan film készül, méghozzá Brian Taylor rendezésével, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a  szórakoztatóan őrült Felpörögve (Crank) és Magasfeszültség (Crank 2), ill. Játék a végsőkig (Gamer). Ebből az alkalomból a Sony Pictures hétjegyű összeget előlegezett az úriembernek, akinek ez lesz az első szóló munkája mint író és rendező, mivel eddig általában Mark Neveldine-nel együtt dolgozott. A producerek Avi és Ari Arad neve többek között az Iron Man, Spider-Man, Mass Effect és Uncharted filmekből lehet ismerős.

A film története, akárcsak a játéké egy illegállis autós deathmatch aréna körül bonyolódik, melyet egy Calypso nevű rejtélyes figura irányít, aki azt ígéri, hogy teljesíti az egyetlen megmaradt túlélő bármilyen kívánságát. Magától értetődően szerepelni fog a bohócfejű, fagyiskocsis mániákus gyilkos Sweeth Tooth, és a porcelánmaszkot viselő hölgy, Doll Face is, aki egy 18 kerekű járgányt vezet.

Kapcsolódó cikkeink:
Twisted Metal – mozgásérzékelés, 3D?
Twisted Metal bónusz meglepetés

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. DogTheDog
2012.02.17. 19:03
Remelem 18-s karikaval jon,maskent inkabb ki se adjak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!