iPon Hírek

Twisted Metal - Mozgásérzékelés, 3D?

Dátum | 2010. 06. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A játék PS3 exkluzív lesz és mint tudjuk a Sony most erősen ráhasalt a címben említett két területre. Nos, David Jaffe sem 3D, sem mozgásérzékelő támogatást nem tervez a játékba, úgyhogy meg kell elégednünk egy afféle hagyományos őrült és brutális Twisted Metallal. "A 3D-nél meg kell lennie 60 fps-nek, nekünk pedig ez nincs meg. Szikla szilárdak és stabilak leszünk, de nem 60 fps-en. A Move és a Twisted meg nem egy nyerő párosítás." - Tweetelte Jaffe. Mi ebben tökéletesen egyetértünk vele és örülünk, hogy kitart az álláspontja mellett, ugyanis manapság mindenre rá akarják húzni a mozgásérzékelést.

Az új Twisted Metal a Sony konferencia záró attrakciója volt, hatalmas meglepetésként robbant be a színpadra. David Jaffe pedig jó néhányszor hazudott, hogy megtartsa a titkot a nagy leleplezésig. "Néhány hónappal ezelőtt felhívott a Sony és azt mondták, hogy 'Csináljuk egy Twisted Metalt és zárjuk ezzel a show-t!". Én meg erre: 'A pokolba is, csináljuk!', ezzel együtt járt, hogy nagyon trükkösnek kellett lennünk. Számomra pedig többet ért egy igazi E3 meglepetés, mint az, hogy mindig tökéletesen őszinte legyek, ha kérdeznek tőlem valamit." - nyilatkozta a Joystiq-nak.

"Az emberek azt mondják, hogy azt is válaszolhattam volna, hogy 'no comment', de ez ugyanaz, mintha elárulnám. Akkor mondanak ilyet, ha nem akarnak válaszolni. ... Nem ellenségeskedek a médiával, inkább valahogy úgy vagyok, hogy 'Srácok, nem tartozom nektek sz**ral sem. Tudjátok mit? A játékosoknak tartozom vele. Szórakozással tartozom nekik!'. Legyen szó a blogomról, a játékokról amiket csinálunk vagy a Sonyval való együttműködésről egy nagyszerű konferenciáért, egy a vége, a gamerekért élünk."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Richard83
2010.06.22. 15:51
Az egyik legjobb jatek volt a TM 2-es PS1-re. Elég zúzósnak néz ki imádom ezt a stílust,csak kár hogy nem lesz pc-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. myckie2
2010.06.22. 20:43
Hát ez is valami pörgős játéknak igérkezik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!