iPon Hírek

Twitteren trollkodik velünk a God of War atyja

Dátum | 2014. 12. 01.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Már írtunk róla, hogy David Jaffe egy új játékon dolgozik a Sony számára, ami minden bizonnyal egy horrorjáték lesz. Ettől függetlenül persze az emberek azt is próbálják kiszedni Jaffe-ből, hogy mikor folytatódik már a God of War, annak ellenére, hogy az úriembernek már semmi köze az általa indított sorozathoz, és még a Sony Santa Monica csapatát is elhagyta évekkel ezelőtt. Jaffe úgy döntött, hogy ezért bosszúból trollkodik egyet. Alábbi két twitteres üzenetét valahogy így lehet lefordítani: "B*ssza meg, kevesebb mint egy hét van hátra, úgyhogy most már megerősíthetem: készítünk egy új God of War" és itt az üzenet megszakad, majd egy új üzenetben folytatódik "által inspirált jégszobrot a gyerekem születésnapi bulijára. A Kratos jégszobor nagyon állat lesz!". A probléma csak annyi, hogy míg az eredeti üzenetet rengetegen re-tweetelték, addig a folytatást már nem, így sokak számára nem áll össze a trollkodás lényege, hogy ez itt valójában egy mondat. A rajongók tehát azóta is fel vannak spanolva.
De milyen lesz az új játék, amin Jaffe dolgozik éppen? Nos, azt korábban már megtudtuk, hogy annak ellenére, hogy a témája horrorisztikus lesz, nem túlélő-hororra kell számítani, hanem inkább akciójátékra. Most pedig arról is beszélt, hogy a projekt méretei ugyan nem érik el az AAA-kategóriás szintet, de azért nem is egy kicsi indie-játékról beszélünk - ha pedig ténylegesen a Sony adja majd ki játékot, akkor már nem is indie-ről beszélünk, ugyebár.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2014.12.01. 15:44
Nem mintha a 3. résznek a nyomába ért volna az Ascention. Gyakorlatilag egy kalap szar volt utána, nem is értem, mi ihlette volna meg a csávót a pénzszagon kívül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!