iPon Hírek

Tyranny: az Obsidian új RPG-je

Dátum | 2016. 03. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Paradox kiadóra eddig nem nagyon volt jellemző, hogy saját konferenciát tartson, de a mostani GDC-n úgy érzeték, volt mit mutogatniuk. Az egyik ilyen dolog az Obsidian Entertainment által fejlesztett új szerepjáték, a Tyranny, de a stratégiai játékok rajongóit is kényeztették, ettől nem kell félni. Visszatérve tehát a Tyrannyra, azon túl, hogy ez is szerepjáték és ugyanarra a motorra épül, mint a stúdió legutóbbi játéka, a Pillars of Eternity, más köze nem nagyon van hozzá. Leszámítva persze, hogy ez is egy fantasy világban helyezkedik el, melyben saját karaktert alkothattok. Egyébiránt a Tyranny viága épp most esett át egy tragikus összecsapáson a jó és rossz között, melyben sajnos a rossz került ki győztesen. Az érdekes az, hogy a mi karakterünk a gonosz oldalán volt játékos, nevezetesen az nagyvezír, Kyros Overlord egyik beosztottja voltunk/vagyunk.
"Te vagy a bírája és hóhéra Kyros törvényének, Tunon bírónak, az Overlord Igazságügyi Arkónjának figyelő szeme. A Te szavaid ezrek életét befolyásolják. Arra használod majd ezt a hatalmat, hogy igazságot tégy és hűségre inspiráld az embereket? Vagy félelemmel és kegyetlenséggel fogod majd kordában tartani Tiers népét?" A lenti screenshotokból látható, hogy a kinézet erősen emlékeztet a Pillars of Eternityre, de ez nyílván az azonos motor miatt van. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de valószínűsíthetően még az idén a kezeink közé kaphatjuk a Tyrannyt. A hivatalos honlaphoz katt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. i2k010
2016.03.16. 19:22
" és ugyanarra a motorra épül, mint a stúdió legutóbbi játéka, a Pillars of Eternity" - vagyis módosított Unity 3D Engine.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteoreso
2016.03.16. 21:26
Magyarán Unity 4 amivel nem tudják a kamerát first personba befordítani csak felülnézetes, ha meg még hozzágondoljuk a Pillars of Eternity csak 90 fokig forgatható kameráját amitől nehezebb volt megtalálni egy kapcsolót a falon máris elmegy tőle az életkedvem.
és teljes értékú AAA s játék árán adják persze mintha fejlesztettek volna hozzá motrot is.
Én hoznék egy olyan törvényt hogy Unitys játékot max 6000 ért adhatna bárki, többet nem ér fillérrel sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske Meteo...
2016.03.17. 09:49
A kapitalizmus szépsége, hogy ilyesmikről nem kell törvényt hozni, mert a vásárlók idővel beárazzák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!