iPon Hírek

Ubi: Még fejlesztés alatt van a BG&E2

Dátum | 2010. 01. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Beyond Good & Evil lemaradása az utóbbi néhány Ubisoftos pénzügyi jelentésről bizony felvetett jó néhány kérdést, de szerencsére nemrég biztosítottak minket arról, hogy nincs miért aggódni, a játék fejlesztés alatt áll.

Az ezt bejelentő kapcsolattartó viszont csak ennyit mondott a G4TV-nek, információt még mindig nem lehet kihúzni a kiadóból a játékkal kapcsolatosan.

A Beyond Good & Evil második epizódjáról még 2008-ban hullott le a lepel a kiadó tavaszi UbiDays nevezetű rendezvényén. Azóta se kép se hang, igaz, a készítő Michel Ancel tavaly azért annyit még elmondott, hogy a BG&E2 közvetlen folytatás lesz és sokkal mélyebb és komplexebb lesz, mint az elődje (kapcsolódó hírhez katt). Ebben a részben végre megvalósíthatja majd minden elképzelését, ami anno még lehetetlennek tűnt technikai akadályok miatt. Szép, de most már egy kis vizuális fröccs is jól jönne...

Beyond Good & Evil tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. NTomi
2010.01.15. 20:42
Hát fejlesszék is. Az elsőt is szeretjük, remélem a második nem fog csalódást okozni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YuGabe
2010.01.15. 21:04
Hiába volt a legjobb játék a világon, rosszkor adták ki. Látszik, mennyit jelent. De a másodikat már eléggé be fogják harangozni a maga idejében, és akkor nem lesz gond.
Beyond Good and Evil játékból pedig nem lehet rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MartonRoby
2010.01.15. 22:06
Életem egyik legjobb játékaként tartom számon az első részt! Szóval gyerünk srácok húzzatok bele! Magasra tettétek a mércét, remélem megfeleltek neki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dlaccc
2010.01.16. 09:44
Engem valahogy nem kötött le, de talán majd ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!