iPon Hírek

Ubi: Silent Hunter 5

Dátum | 2009. 08. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A neves tengeralattjáró szimulátor széria ötödik epizódja várhatóan 2010 elején jelenik majd meg PC-re. A játékhoz a recept már adott, de azért tesznek ebbe az installációba is valami újat. Ezúttal lehetőségünk lesz a kapitány szerepében first-person nézetben körülnézni a hajónkon (német U-Boat, van belőle pár féle).


Várhatóan megújul majd az interface is, lesz kezdőknek és haladóknak való. A fejlesztő Ubisoft Romania lehetővé teszi számunkra, hogy egy kicsit bratyizzunk a legénységgel is, bár a trailerben hallható igen szigorú narrátor bácsi azért igyekszik lehűteni minket. Háború van kérem szépen, hagyjuk a levest és a kártyát későbbre.


Ígértek nekünk több új helyszínt, valamint hajófejlesztési és ellátmánypótlási lehetőségeket is. Villantós új ficsőr még, hogy a szövetséges hajók már dinamikusan reagálnak a lépéseinkre. A Silent Hunter 5-ben többször is lesz olyan, hogy bizony nagyon is fontosak lesznek a szövetségesek, jó párszor rájuk leszünk utalva. A játék a gamescomon debütál Cologne-ban.

                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Vardar
2009.08.18. 22:26
VISSZA A HIRHEZ

És a tetteink kihatnak a háború mentére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!