iPon Hírek

Ubisoft DLC áradat

Dátum | 2009. 05. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Splinter Cell: ConvicitonAz Ubisoftnál imádják a letölthető tartalmakat! Legalábbis ezt lehetett leszűrni a legutóbbi pénzügyi konferenciájuk után.

A Kotaku jelentése szerint a cég több jövőben megjelenő játékához már előre tervezgeti a DLC-ket (DownLoadable Content). Ezek nevezetesen az Assassins's Creed 2, a Splinter Cell: Conviciton és a James Cameron féle Avatar. Mindhárom játék az Ubi jelen gazdasági évének harmadik negyedévében fog megjelenni (legalábbis azt tervezik), magyarul 2009 utolsó három hónapjában valamikor. (Az Assassin's Creedet például novemberre várjuk.)

Újra megerősítették még a 2010 első három hónapjára betervezett játékok megjelenése dátumát is, név szerint a Ghost Recon 4-ét, az I Am Alive-ét és a RUSE-ét is, valamint az év végére várható Red Steel 2-ét (Wii) és Shaun White-ét (Wii) is.

Manapság szinte minden játékhoz sorban készülnek a DLC-k, talán ez az egyik legszimpatikusabb módja annak, hogy a termékek megvásárlására sarkallják a felhasználókat. Így a játékkal kapcsolatos érdeklődést is hosszú távon meg tudják őrizni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. _SammY_
2009.05.28. 16:02
10$ az átlagár ha a microsoft árpolitikáját nézzük
de a +++ cuccok 20$ ba kerülnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!