iPon Hírek

Ubisoft: Might & Magic Heroes VI

Dátum | 2010. 08. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft megerősítette a legújabb Might&Magic játékot PC-re, ami valamikor 2011-ben jön majd ki. A címet kicsit átrendezték, bár nem értjük miért, mindenki Heroes of Might&Magic-nek ismeri a szériát, furcsa így látni.

A játék fejlesztését a Black Hole vette át a Nivaltól, akik a 2006-os Might&Magic V-öt csinálták. Az nem volt éppen rossz, reméljük a Black Hole sem okoz majd csalódást. A szériakövetkezőben új hírnév rendszer lesz és természetesen ráfekszenek az online közösségi dolgokra is, a mai elvárásoknak megfelelően. A sztori a Heroes V előtt játszódik és egy feltámasztott arkangyal történetét követi, akinek az a célja, hogy megbosszulja a Idős (Elder) fajokat, ám velünk talája szemben magát, a Griffin Dukes emberi dinasztia hősével...

Screenshotokat a Black Hole honlapon, illetve a játék hivatalos oldalán találtok, ők készítették egyébként a Warhammer: Mark of Chaos-t (PC) és annak konzolos adaptációját, a Battle March-ot is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Menthix
2010.08.18. 16:13
Fúú, ez már valami
Ez a trailer odabasz Hát igen...az arkangyalokat...vagyis a szeráfokat sosem lehet megunni
Épp ideje lesz egy friss heroes-nak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Benny
2010.08.18. 16:13
várós
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. rini
2010.08.18. 16:31
Amit a képeken látok azt jelenti, hogy nem sokat változtatnak rajta. Remélem is, hogy nem változtatják meg túlzottan ezt a játékot. Ez a játéksorozat egy örök játék lehet de csak szép lassan szabad megváltoztatni, hogy mindenki megtalálja benne a maga örömét. Tetsszen a régi játékosoknak is és azoknak is akik először választják ezt a játékot. Mellesleg nagyon örülök, hogy magyar csapatra bízták ennek elkészítését.

Eddig mindegyiket végigjátszottam és tetszettek is, kivéve a 4-ben a harc közbeni karakterek mozgása. A történet viszont jó volt abban is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Parano1d
2010.08.18. 16:46
Váháhá, végre magyar fejlesztők is csinálhatnak egy jó címet. Sok sikert nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. jozsefm
2010.08.18. 18:22
A zenéről valakinek valami infója .-beszerezhetőség?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. morgyi
2010.08.18. 19:02
Néztétek a képeket? A Grafika ugyanaz szinte mint az 5-ben, a kezelőfelület is hasonló. A videó alapján az angyal meg a démon ugyanúgy néz ki mint az 5-ben. Akkor ez most mi? A design meg szerintem kezd elcsúszni... pálmafák...
Összedobhatnának egy jobb gamet ami verné a Disciples III-at is, mert azis elég gyengus lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Parano1d
2010.08.18. 20:35
Morgyi, ez tipikusan az a játék, ahol a grafika sokadlagos kérdés. Mit ért vele a 5.-rész, hogy szép volt, de csak a 3. részt majmolta. Engem speciel még zavart is, hogy túl csicsás a pálya, és alig lehet elkülöníteni a fontos objektumokat a díszítőelemktől. Disciples tökéletes példa, szép-szép, de tök unalmas, és alig van újítás benne.
Magam részéről el tudnék képzelni valami hasonlót, mint például a King's bountyban, hogy limitálják a csapatokban lévő egységek számát a hős szintjétől függően, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon a taktika. És hasonló újításokkal sokkal többre mennének. Amúgyis még kezdeti stádiumban van a játék, gondolom nem végleges a grafika sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Azrael
2010.08.18. 22:07
Egy próbát megér a játék. Bár elég szkeptikus vagyok, mert az 5 az nem tetszett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. morgyi
2010.08.19. 23:46
Parano1d sokadlagos persze, de előállni ugyanazzal a grafikával 2011-ben mint 2006 ban eléggé durva. Magam részéről a Heroes-t és a Disciples szériát is nagyon szeretem, a Disciples III-at a bejelentéstől fogva vártam. Engem teljesen lenyűgözött, bár hülyeségnek tartom hogy 3 faj jött ki az alapjátékban, a többit meg 2 kiegben hozzák ki. Sokkal jobb lett volna a kiegekbe új fajokat beletenni. Szóval ott is szégyen hogy r*hadt sok év alatt kiadtak egy félkész játékot, amiben multi sincs, és szerintem az ilyen gammáknak pont a többjátékos mód lenne a lényege. Mindenesetre ha ez a játék így marad ahogy a képeken, akkor úgy fog járni mint a Disciples harmadik része, de nem szeretnék előre ítélni. Bár tuti kifogom próbálni mert nagy Heroes és Disciples rajongó vagyok. A King's Bounty-ról csak olvastam, meg láttam, de még nem próbáltam, lehet itt az ideje
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Parano1d
2010.08.20. 12:24
Igy van, ha jó körökre osztott stratégiával szeretnél játszani, szerintem az a legjobb játék Persze annak is meg van a hibája, jelenleg abban sincs multi ):
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jampy
2010.08.25. 14:53
Nem tudom figyeltétek, hogy a job-ok amiket a fejlesztéshez kiajánlottak, mind Magyarországi munkahely...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!