iPon Hírek

Ubisoft: Új kalózellenes terv

Dátum | 2009. 07. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Yves Guillemot, az Ubisoft feje elmondta, hogy éppen nagyban dolgoznak valamin, amivel újra harcba szállhatnak a PC-s kalózkodás ellen. Ha minden jól megy, akkor jövőre, sőt talán már idén is kipróbálják egy játéknál (mondjuk ha bejelentenek még pár csúszást akkor inkább jövőre).

Egy befektetőknek tartott konferencián Guillemot azt is elmondta, hogy javul már a helyzet a Nintendo DS frontján is. "A Nintendo képes volt nagymértékben lelassítani a kalózkodást Japánban." - emelte ki. "Most próbálnak a többi országban is hasonló eredményeket elérni. Úgy gondolom, hogy meg fogjuk tudni oldani ezt a problémát."

Szintén nagyon optimisták a várakozásai a PSP-vel kapcsolatosan. "Az új kalózkodást visszaszorító módszerek" arra bírták rá a francia kiadót, hogy újra számba vegye a Sony kézi konzolt. Hogy ennek van-e valami köze az október 1-én startoló PSP Go-hoz, az még nem tisztázott.


Guillemot kitért még a többi konzolra is - valószínűleg itt a PS3-ra, Xbox 360-ra és a Wii-re gondolt -, ahol szerinte relatíve alacsony a kalózok aránya. Mondhatni, elvégre a 3 statisztikáját egész jól felrántja a PS3, amit még nem törtek föl, így az ő 0-ja szépen ráncba szedi a másik kettő eredményeit...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. menzi
2009.07.28. 14:56
VISSZA A HIRHEZ

Új kalózellenes terv = szélmalomharc
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. neukumfe
2009.07.28. 15:11
körülbelül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Insignia
2009.07.28. 16:08
ps3al elég jól megy a kalóz ellenes harc terén de mind1.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szerzetes
2009.07.28. 17:51
Amit fel lehet törni azt fel is fogják, mindez csak idők kérdése
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Plussallat
2009.07.29. 09:59
Ezekkel a kalozellenes próbálkozásokkal csak a legális vásárlókat szivatják meg. Itt van pl. a FarCry 2. Telepakolták mindenféle nyamvadt védelemmel. DRM, CD check, korlátozott telepíthetőség.

Ugyanez a GTA4-el.
Lassan többet foglalkoznak a védelmi baromságokkal, mint a játékminőséggel.

Miután szembesültem az FC2 ben található védelmi megoldásokkal, onantól megfogadtam, hogy soha többet nem veszek legálisan játékot. Ami azt illeti időm sincs nagyon gémelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!