iPon Hírek

Ubisoft: Your Shape részletek

Dátum | 2009. 06. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubi elárult néhány újabb részletet az E3-on felfedett készülőben lévő Wii-s fitnesz játékáról, a Your Shape-ről, melyhez kapunk egy kamerát is a csomagban.

Először a kamera elé kell állnunk majd, hogy az beszkenneljen minket a "játékba". Ezt követően a Your Shape megmutatja az aktuális alakunkat a képernyőn. Ez azért nagyon hasznos, mert így ennek megfelelően áll majd össze az edzéstervünk és ez dönti el, mennyire szigorúan kell majd magunkat tartani az előírásokhoz. A kamera segítségével a "játék" folyamatos visszacsatolással lát majd el minket gyakorlatozás közben, hogy jól végezzük-e azokat.

Az Ubisoft ígérete szerint rengeteg sokféle gyakorlat lesz majd benne, a családi gimnasztikától a mini-játékokig, ahol majd mindenféle vackokat kell kikerülni vagy visszaütni. Különféle napirendeket és programokat állíthatunk össze, amikhez aztán tartanunk kell magunkat (ha bírjuk). Választhatunk fogyást, erősítést vagy formálást adott testrészeinkre.

Az E3 videó nagyon meggyőző:

                         


Arról, hogy kiadják-e a "játékot" PS3-ra és Xbox 360-ra, egyelőre még nem esett szó. A Your Shape tehát még Wii exkluzív, megjelenése pedig őszre datálható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. MassKilla
2009.06.11. 17:46
VISSZA A HIRHEZ

ezzel csak egy a baj: az ostoba amerikaiak nem szeretnek mozogni azért, ha fogyni is akarnak...tőlük jön ez a sok hülye ötlet mint a szauna öv, meg hasizmot árammal rángató vackok, amiknek a hatása pontosan egyenlő a nullával, ellenben jó drágák, sőt pl a szauna öv, még égési sérülést is tud okozni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jadam92
2009.06.11. 17:47
OMG
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mag
2009.06.11. 21:50
szerintem ez remek ötlet... kevésbé monoton, jóval szórakoztatóbb, több visszajelzéssel... én is azért váltottam most teniszre, mert futni átkozott unalmas... úgy viszont, hogy focizok vagy teniszezem, ugyanannyit, sőt jóval többet futok, és még nem is unatkozom... elfogadnék egy ilyet magam is... bár elég fura dolog lehet magamat látni a kamerában
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!