iPon Hírek

UFC Undisputed 3 Season Pass és DLC tervek

Dátum | 2012. 02. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A THQ bejelentette a Season Passt az UFC Undisputed 3-hoz, és felvázolta izmos DLC teveit is a játékkal kapcsolatban. A PlayStation 3-as és Xbox 360-as bérlet új és történelmi UFC harcosokhoz ad hozzáférést, meggyorsítja karrierünk fejlődését és hamarabb hozzáférhetünk a megnyitható tartalmakhoz is, és mindezt kedvezményesen tehetjük meg 1360 Microsoft pontért ill. 16,99 dollárért. A bérlet segítségével a DLC-k közül a miénk lehet a Fight of the Night Pack és az International Pack, az Ultimate Upsets, Mixed Bag és az UFC Heavyweight Championship versenyző, Alistair Overeem, és az összes megnyitható tartalom.

Íme a teljes DLC tervezet:

Harcos pakkok

Fight of the Night Pack: olyan UFC harcosok szerepelnek benne, akik arról híresek, hogy a legizgalmasabb küzdelmeket produkálták: Joe Lauzon, Rory MacDonald, Charles Oliveira és Sam Stout, és az ex-UFC harcos Anthony Johnson. A pakk ajánlott ára 400 MS pont/4,99 dollár, és márciustól lesz elérhető.

International Pack: olyan UFC harcosok részvételével, mint Jung Chan-Sung, "A Koreai Zombi", a brit John Hathaway, a német Pascal Kraus, az ausztrál Kyle Noke és az olasz Alessio Sakara. A pakk ajánlott ára 400 MS pont/4.99 dollár, és áprilisban lesz kapható.

Ultimate Fights gyűjtemények

Ultimate Submissions: ez a pakk a játékkal együtt fog megjelenni és ingyenesen lesz letölthető mindkét konzolra:

Ultimate Rivals: ez a gyűjtemény az előzőhöz hasonlóan a játék megjelenésekor fog kijönni, és szinén ingyenes lesz:

Ultimate Upsets: ez a csomag márciusban jelenik meg, 400 MS-pontért/4.99 dollárért lesz megvásárolható:

Mixed Bag: áprilisban megjelenő csomag (400 MS pont/4.99 dollár):

Alistair Overeem: az UFC nehézsúlyú bajnokság versenyzője az indulásnál elérhető lesz azok számára, akik részt vettek a Facebookos promóban, a többiek 80 MS pontért ill. 0,99 dollárért vehetik meg.

Create-a-Fighter Boost: extra pontokat kapunk harcosunk fejelsztésére, így 8-10 órányi játékot takaríthatunk meg ezzel az indulásnál elérhető DLC-vel 240 MS pontért/2,99 dollárért.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. rastawicc
2012.02.06. 09:03
Remek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!