iPon Hírek

Úgy tűnik, hogy tényleg készül a System Shock 3

Dátum | 2015. 12. 09.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A System Shock első két részének felújításával párhuzamosan már korábban szóba került, hogy esetleg készülhet egy folytatás is. Erről azonban azóta sem hallottunk semmit, egészen mostanáig. Az OtherSide Entertainment ugyanis most egy teaser oldalt indított, amin egy visszaszámlálást találunk, és jelenleg a játék címének két betűjét - mindkettő egy "S". Nem tartott azonban sokáig, és az internet népe egy kis turkálással megtalálta a végleges oldalt, ahol már teljesen kiírják a játék nevét. Ami bizony nem más, mint a System Shock 3. De mi az az OtherSide Entertainment? Nos, egy jelenleg (elvileg) kicsi független csapatról van szó, amit az a Paul Neurath alapított tavaly, aki korábban a Looking Glass vezetője volt, és így természetesen ő felelt az első System Shock elkészítéséért is. Az OtherSide jelenleg egyetlen játékon dolgozik: ez a Kickstarterről indított Underworld Ascendant, a legendás Ultima Underworld-játékok kvázi folytatása, szellemi örököse. Felmerül tehát a kérdés, hogy egy ilyen kis csapat miként birkózik meg két ekkora projekttel? Lehet, hogy találtak egy befektetőt, és nekiállnak bővülni? Lehet, hogy egy újabb Kickstarter-kampányt szeretnének indítani, és abból megoldani a brigád bővítését? Vagy valami egészen más lehet a háttérben? Nos, pár nap és kiderül...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. kiskoller
2015.12.09. 10:10
Nem játszottam az elődökkel, Bioshock 1&2 bejött, megvettem a System Shock 2-t aprópénzért, de az istenért se tudom élvezni.

Nem a grafika, nem a hardver változás a legnagyobb baj a régi játékokkal, hanem az irányítás. Annyira más, hogy szinte lehetetlen megszokni.

De ha megjelenik a SS3, lehet kipróbálom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fratello kisko...
2015.12.09. 10:33
Mindenképpen érdemes a SS2-vel foglalkozni, "űrtúlélőhorror"-kategóriában talán a leghangulatosabb és legbetegebb (sztori)alkotás amivel találkoztam, a Dead Space tudta azóta kicsit is megközelíteni.

Elképesztően jó az audiologokból szépen lassan összerakni mi is történt a hajón, és ebből fakadóan mi vár rád (és van a sztoriban egy tök jó csavar is).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. benczeb90
2015.12.09. 11:34
Hasonló élményem volt, mint kiskollernek. 20 percnél tovább nem bírtam. Viszont az utóbbi hónapokban kezdem pedzegetni a régebbi játékokat pl Fallout, Jagged Alliance, LOMSE, SWJK-Mysteries of the Sith II .. és azt kell, hogy mondjam, hogy a 2D-seket ezerszer könnyebben tudom megszokni, mint a 3D-seket. Viszont ettől a retrózástól remélem, hogy idővel valahogy sikerül megbarátkoznom a régi first person irányítású játékokkal is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. krisz111
2015.12.09. 21:16
Fallout 1-2 örök darab ugyanúgy az SS2 meg még sorolhatnám amit a mai "Gamer" társadalom csak szépen mondva lesajnál ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dbelam kisko...
2015.12.09. 21:48
"hanem az irányítás"
Pontosan
Hiába AKAROM kijátszani a Fallout 1-2-Tactics-t csak a rend kedvéért, fárasztó.

A SS2 még elmegy, bár tény, hogy sok "rásegítést" kaptunk a régi játékokhoz képest. (aztán most megint hullámvölgy, mert konzolosítják az irányítást PC-n)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!