iPon Hírek

Új Agni's Philosophy tech demók

Dátum | 2012. 12. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Agni's Philosophy nem egy létező játék, hanem a Square Enix tech demó sorozata, amelynek segítségével a Luminous Studio névre hallgató motorjuk erejét és rugalmasságát mutatják be egy elképzelt jövőbeni Final Fantasy játék segítségével. Ezek a demók nem azt prezentálják, hogyan fog kinézni a következő FF játék, inkább azt mutatják be, hogy maga a technológia mire képes.


Fent az E3-on is bemutatott lélegzetelállító jeleneteket csodálhatjuk meg, melyeket a Final Fantasy ihletett. Alant, a legújabb videók segítségével a jelenet szereplőivel ismerkedhetünk meg testközelből is. A főszereplő, kissé misztikus, tollas gallérú vörös ruhába öltözött hölgyemény hihetetlen részletgazdag arccal, hajjal és öltözékkel rendelkezik, melyeken a beállításokat valós időben az orrunk előtt változtatják.


A másik főszereplő, az idősebb úriember is hasonlóan aprólékosan kidolgozott külsővel bír, és ugyanolyan részletekbe menően állítható a megjelenése. A filmen a szakállának vastagságát és a szemöldöke felett megjelenő izzadtság, és a ruha egyes részleteinek paramétereit egyszerűen, csúszkák mozgatásával képesek átállítani.

 

 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. patrik2991
2012.12.17. 18:25
Akkor az Square fejleszti majd a Sims 4-et?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. GyaxyBoy
2012.12.17. 22:33
Biztos az én szemem működik rosszul, de nekem nem a pupillám mozog, hanem a szemgolyóm és a pupillám mindig középen van. Nem úgy mint itt. Ez kicsit fura nekem. Egyébként szépen meg van csinálva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zorrd023
2012.12.18. 01:03
Szem mozgást tényleg benézték Bár lehet hogy nem szoktak szemezni vagy a FF-ben így mozog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!