iPon Hírek

Új Alan Wake Trailer

Dátum | 2008. 10. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Örvendjünk, mert kaptunk egy új trailert a rendkívül atmoszférikus akció játékhoz az Alan Wake-hez a várakozás idejére. Meg kell hagyni a Remedy, aki egyébként a Max Payne-t is fejlesztette, ért a hangulatfokozáshoz.


Az új Alan Wake ízelítőt a Max Payne exkluzív premierjén mutatták be a közönségnek Finnországban, a Remedy bázisán. A kis trailer annyira megnyerte a közönség tetszését, hogy úgy döntöttek hogy bemutatják nemzetközileg is. Igaz ami utána jött (a Max Payne film) az már kevésbé adott okot az elégedettségre. Legalábbis a kritikusok és a játékosok szerint. Sokan úgy fogalmaztak, hogy "Amikor beültem a mozira egy nagy adag Payne-t akartam, nos ebből többet kaptam mint számítottam és nem olyan formában mint gondoltam..." (Payne~pain)

Mint a Max Payne játéknak, így az Alan Wake-nek is Hollywood-i mozis hangulatot igyekeztek teremteni, épp ezért lett a trailer is inkább filmszerű, bár sokan biztosan kíváncsiak lennének egy kis gameplay-re is.

A játékot egyébként exkluzívan csak PC-re és Xbox 360-ra adják ki. További információkra egy darabig megint várni kell, ugyanis a készítők azt nyilatkozták, hogy inkább a játék befejezésére koncentrálnak, mint arra, hogy folyamatosan informáljanak minket arról, hogy hol tartanak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.10.22. 22:23
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!