iPon Hírek

Új Aliz Csodaországban játékok készülnek UPDATED!

Dátum | 2009. 07. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Disney Interactive Studios egy pakk Alice in Wonderland (Aliz Csodaországban) játékot fejleszt. A játékszoftverek mindegyikét a 2010 márciusában vetítésre kerülő új Tim Burton film inspirálta, melynek főszereplői Helena Bonham Carter és Johnny Depp lesznek. Rajtuk kívül feltűnik még Crispin Glover, Anne Hathaway és Levi Roots is (azért reméljük, hogy a kis Aliz nem nyomja majd a reggaet).

A játékok Wii-re, DS-re és PC-re készülnek. Találkozhatunk majd bennük Bolond Kalapossal (Mad Hatter) és Vigyor Kandúrral (Cheshire Cat), miközben csapdákat kerülünk el és feladványokat oldunk meg... Persze meg kell majd küzdenünk a Királynővel (Red Queen) és a seregével is, hogy Jabberwockyt ne is említsük. A DS verzióban lesz egy extra játszható karakter, míg a DSi-sek a kamerát használva extra tartalmakhoz juthatnak.

Mindhárom cím együtt érkezik a filmmel, ahogy azt ilyenkor szokás. Ugyancsak fejlesztés alatt áll még egy iPhone-os (és más mobil platformra is készülő) Aliz játék is, melyben össze-vissza kell pörögni-forogni, hogy a kislányt kihúzzuk a slamasztikából...

Javítva: Az eredeti film trailerhez katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. ossyni
2009.07.23. 23:05
VISSZA A HIRHEZ

az összes dízni játékfejlesztés kivétel nélkül gagyi!

remélem lesz kivétel, mert az aliz csodaországbant pár éve végignyomtan, gagyi grafika ellenére tetszett, meg a zene is jó elvont volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pdx06
2009.07.24. 05:25
Ez nem egyenlő az American McGee's Alice-val. Az ilyen Disney meg hasonló rajzfilmadaptációk valóban gagyik. Állnak vagy 3 telepítőfájlból. Igaz grafikailag nem rosszak, de 4 perc után én meguntam. Inkább kisgyerekeknek való. A minap kiprópáltam ezt a patkányos G-Force-t talán ez volt a legszórakoztatóbb. Bár 10 percnél többet abba se merültem bele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.07.24. 15:08
Köszönjük az észrevételt. Az eredeti trailert nem tudtuk beágyazni a cikkbe és ezt a második találtot amit viszont igen, nem ellenőriztük le, hogy ugyanaz-e. Elnézést ha valakit félrevezettünk vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!