iPon Hírek

Új AMD-s JoyBook a BenQ-tól

Dátum | 2009. 06. 17.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Bejelentette legújabb ultrahordozható laptopja, a 13,3 hüvelykes Joybook Lite T131 érkezését a BenQ, amely ebben felszereltsége alapján valószínűleg kedvező árral próbál majd hódítani.


1,6GHz-es AMD Sempron 200U ketyeg benne, memóriából pedig legalább 1GB-ot mindenképp kap, bár a felső határt nem közölték. Grafikus egységként egy ATI Mobility Radeon X1270-essel szerelték fel, ami HD videó-lejátszára is képes. Az alapállásban 250, opcionálisan pedig 320GB-os merevlemezére Vista Home Basic-et telepítenek.

Jelentősen megtámogatták a videókonferencia-lehetőségeket is, mivel a "kötelező" 1,3 megapixeles webkamerán és mikrofonon túl ellátták még zajszűrő és visszhang-semlegesítő szoftverrel is.


Egyebeket illetően van még benne SD/MMC kártyaleolvasó, két USB és egy Ethernet port, egy VGA-kimenet és egy ExpressCard-rekesz. Az akkuja hatcellás lítium-ion, ami elvileg három órás üzemidőt biztosít. Ár és megjelenés egyelőre meg nem ismert (azon túl, hogy Kína várhatóan még e hónap végén megkapja).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Lancelot23
2009.06.17. 17:00
VISSZA A HIRHEZ

Na végre egy Benq hír rég hallottam erről az ágáról. Remélem egy olcsó serial lesz nem egy drága masina. Mint az a Benq netbook és notebooknál szokott lenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!