iPon Hírek

Új Apple termék: érkezik a MacBook Touch?

Dátum | 2008. 07. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

Nemrégiben számoltunk be az Apple legfrissebb pénzügyi statisztikáiról, valamint a gyártó várható újításairól MacBook és MacBook Pro fronton. A legfrissebb értesülések szerint megvan a lehetséges magyarázat arra, hogy az Apple mit ért a kifejezés alatt: "eddig nem látott szolgáltatásokkal és tulajdonságokkal ellátott készülék érkezik". A MacDailyNews informátorai szerint a gyártó a MacBook és az iPhone koncepcióit próbálja meg egybegyúrni, az így elkészülő terméket pedig MacBook Touch néven dobja majd piacra, persze csak akkor, ha helyesek a vélekedések.


Az új noteszgép 13,3 hüvelykes kijelzővel lesz ellátva, amely előtt az iPhone-nál már megismert üveg bevonat fog elhelyezkedni. A kis készüléken az Mac OS X teljes értékű változata fut majd, a termék segítségével az iPhone/iPod Touch App Store-ba is belépést nyer a felhasználó. A készülék GPS-szel, gyorsulásmérővel és érintőképernyővel lesz ellátva, emellett tartalmazni fog egy slot-loading rendszerű (tálca nélküli) DVD meghajtót is. A források szerint a kis készüléket úgy kívánja majd népszerűvé tenni a gyártó, hogy alacsony áron, kevés haszonnal dobja piacra.

A neve elhallgatását kérő forrás értesülései szerint legkésőbb október előtt jelenhet meg a kis készülék hivatalosan. A MacDailyNews szerkesztői szerint a forrás megbízható, ugyanis arról a személyről van szó, aki pár nappal a hivatalos bejelentés előtt rántotta le a leplet a vezeték nélküli iTunes Store érkezéséről. Az információk passzolnak a korábbi értesülések által emlegetett képbe, reméljük, hogy hamarosan hivatalosan is lehull a lepel az új, innovatív Apple noteszgépről.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.07.25. 11:58
Csak elérünk lassan már oda, hogy a papírlapvastagságot kell betenni a notebook-ba, hogy azon van az adat és hajlítgathatjuk is, és elszakíthatatlan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!