iPon Hírek

Új ASUS headset, kifejezetten játékosoknak

Dátum | 2011. 07. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az ASUS egy új, RoG sorozatú mikrofonos fejhallgatót kínál a játékosoknak. A RoG Vulcan ANC Pro névre hallgató termék igazi különlegessége abban rejlik, hogy a megszokottal ellentétben nem csak passzív, hanem aktív zajszűrővel is rendelkezik.

1.
A Vulcan ANC Pro 40 mm-es átmérőjű hangszórókkal érkezik, amelyek a specifikációs táblázat alapján a 10 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományon belül üzemelnek. A 32 ohmos impedanciával rendelkező hangszórók minőségi hangzást kínálnak, és annak érdekében hogy ezt tökéletesen élvezhessük is, számos zajszűrő funkciót vetettek be a mérnökök. Első körben egy passzív zajszűrő, a fejhallgató hangszórói körül elhelyezkedő párnázás csillapítja a környezeti zajt, például a beszélgetést, méghozzá maximum 30 dB-lel. A párnázás puha, úgynevezett "emlékező" szivacsból készült, amit kívülről jól szellőző, szerves műbőr borít. A monoton, zavaró zajok kiszűréséről az aktív zajszűrő rendszer (ANC) gondoskodik, ami további maximum 15 dB-lel tudja csökkenteni a zavaró monoton zajokat, mint például a számítógép ventilátorai által keltett alacsonyfrekvenciájú búgást.

2.
A 20,5 x 19,5 mm-es mérettel rendelkező mikrofonos fejhallgató könnyűnek mondható a maga kategóriájában, hiszen csak 325 grammos súllyal bír, míg a konkurensek hasonló megoldásai 350 gramm feletti súllyal rendelkeznek. A termékhez jár egy levehető boom mikrofon is, amelyhez szintén tartozik zajszűrő funkció, így barátainkkal, illetve csapattagjainkkal tisztán és érthetően közölhetjük éppen aktuális mondandónkat.

3.
A gyártó a RoG Vulcan ANC Pro-hoz egy hordtáskát is ad, így könnyedén, biztonságban magunkkal cipelhetjük a mikrofonos fejhallgatót mondjuk egy lan partira. A termék egyébként egy AAA típusú akkumulátor alkalmazásával 40 órán át képes üzemelni (az aktíz zajszűrőnek kell, a füles egyébként cserélhető kábeles).

Az ASUS RoG Vulcan ANC Pro hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, de hogy pontosan mennyibe fog kerülni, az egyelőre rejtély. Bővebb információk az ASUS honlapján találhatóak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

41. BlackZodia...
2011.07.23. 13:20
Elég csinos!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. Davzone
2011.07.23. 13:50
Az egész mechanika, a párnakialakítás, a formavilág sőt még talán a színek is eléggé hajaznak a Beats by Dre Studio fejhalgatóra,igaz azon nincs mikrofon de a megvalósítás eléggé hasonló,az aktív zajszárés abban is 2 AAA elemmel megy.Még a keménytok is olyan típusu mint a beatsnek.
Valószínüleg nagyon kényelmes lesz(a beats studio is az, kimagaslóan),de valószínüleg elég borsos ára is lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. KILLERFox
2011.07.23. 15:16
ez tökre hasonlít pár SENNHEISER
a doboz meg a Razer Megalodonhoz áll közel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. myckie2
2011.07.23. 18:47
Kényelmesnek néz ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. CyberPunk6...
2011.07.23. 19:51
tetszik. ha nem szállnak el nagyon, akkor még az is lehet, hogy veszek egyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. mythbuster
2011.07.23. 21:00
Nekem erre és más célokra van kialakítva két mélynyomó(2x500w, 40cm), erősítővel a panelban ... A szomszédokkal sosem voltam jóban de az kit érdekel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. reishi
2011.07.23. 21:06
Hülyén nézhetsz ki a fejeden azzal akét nagy hangfallal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. mythbuster
2011.07.23. 21:19
reishi,

két ellentétes sarokban vannak , a headsetek számomra elfogadhatatlanok és kényelmetlenek, nem is beszélve arról ha olyan filmet nézel akkor csak a tuti hificuccal érzed hogy kimozdul alólad a föld ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. Benny
2011.07.24. 11:29
ehehe én is paneles vagyok bár itt "csak" egy Logitech Z4 2.1 és egy lg házimozi van. Szerencsére ezzel is elérem a kívánt hatást a nyomi szomszédomnál
Vhogy meg kell szerettetni vele a goát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. Benny
2011.07.24. 11:31
Sry a dupláért (jöhetne már hozzászólás szerkesztése)
A füles nagyon tetszik és laikusként profinak néz ki de gondolom jóval 10k fölött lesz annyit meg nem adnék egy fülesért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. mythbuster
2011.07.24. 11:32
Benny,

5 évembe telt, hogy hozzászokjanak, mai napig sem néznek jó szemmel rám, de ez van... Az elején akkora sor volt az ajtóm előtt mint a patikában mikor ingyen gyógyszert osztogatnak, az alsó szomszédom hisztizett a legtöbbet, hogy berezeg a csillár és a sarokban leesett a 20 éves vakolat, mondtam neki azt 8 évente újra kell vakolni, erre csak pipább lett rám... És a szobám melett lévő szomszéd, hogy rezegnek a porcelán szarjai a vitrinben, most nem akartam azt mondani, hogy ne tegyen porcelán szart a vitrinbe mert még a végén megver a 90 éves fejével , jújj de csúnya istenem! ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. prohlep
2011.07.24. 13:15
Tobb hozzaszolo bevallja, hogy noha van penze es igenye hangosan duborogni, de arra mar nem futja, hogy az ehhez szukseges, hangtanilag megfeleloen elszeparalt hazat vegyen maganak.

Szegenyseg nem szegyen.

Az viszont szegyen, hogy ilyen gatlastalanul antiszocialisan viselkedtek a vetlen, es a ti duborgo kedvteleseiteknek vedtelenul kiszolgaltatott szomszedaitokkal.

Az meg egyenesen felhaborito, hogy mindezt igy nyilvanosan terjesztitek, a szomszedaitokat nehezen nevelhetonek feltuntetve.

Mikozben ti nem vagytok alkalmasak varosias egyuttelesre. Nektek kellene megvaltoznotok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. mythbuster
2011.07.24. 13:29
prohelp,

1. Házra nem futja, zenecurra futja => ergó nem egy súlycsoportban van a két fogalom
2. Nem csak én döngetem a vasbeton falakat, hanem még két szomszédom is(zenével)
3. Mikor aludnék, szoktak a halk szomszédok fúrópajzsot indítani a vasbeton falba
4. Én betartom a reggel 10:00 -től este 22:00 -ig tartó törvényrendeletet, holott mások(halk szomszédok), hajlamosak már reggel 7 kor önállósítani magukat, nekiállni fúrni és kopácsolni mert épp úgy van kedvük!
5. Levonhatod a következtetést, én törvényszerűen járok el, betartom a szabályokat, ők viszont nem velem szemben akkor ez engem hol érdekelne? Azért sem érdekel mert itt lakom és ugyanakkora jogom van a panelban lakni mint nekik és használni azt amim van, ha ez nem tetszik valakinek burrogjon a szobájában vagy költözzön máshova ha van pénze, annál jobban engem sem tud érdekelni... Panel lakás előnye és hátránya hogy el kell viselnünk egymás hülyeségeit ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Benny
2011.07.24. 13:44
Akkor hagy meséljek egy történetet a kedves szomszédomról. Amikor ideköltözött akkor kb 1 hónapig minden nap reggel 8tól este 10ig fúrt, kalapált, hangoskodott. Amikor kezdtem megunni és éppen erre keltem 8kor akkor átmásztam hozzá és megkértem, h kezdje már később a munkálatokat mert lassan megőrülök. Ő mosolyogva oké-t mondott majd 10 perc múlva folytatta. Én itt lakom több mint 10 éve, így azt hiszem neki kéne jobban alkalmazkodnia hozzám. Én sem vagyok gyökér aki leszarja a szomszédját és éjjel is vereti neki csutkán a zúzda goát, de azért had érezzem már magam jól itthon (a csendháborítás minden szabályát betartva). Amikor normál hangerőn beszélgetünk ő meg veri a falat meg fenyeget, azt sem nevezném normális reakciónak. Azt még tegyünk hozzá ha tehetném nyilván nem egy panelben élném le legszebb éveimet de mivel még egy fasza hangcucc sincs köszönőben egy ház árával, így nem teljesen értem amit mondasz. Mivel nem kezdett jól a szomszéd, így igen is "meg kell nevelnem és vissza adni mindazt a fájdalmat amit ő okozott nekem" (különben sem szimpatikus) és imádom a goát. Azt is mondhatnám, h így járt. Írom ezt abban a tudatban, h tudom, h közös a hálószoba falunk és sok minden áthallatszik. Az is érdekes volt amikor azt tanácsolta, h ÉN költözzek át a másik szobába, Én aki már itt lakom emberemlékezet óta. Ne vicceljél már ember....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Benny
2011.07.24. 13:47
Jah és a házimozit már régóta csak filmezésre használom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. prohlep
2011.07.24. 14:01
Megoldaskent tudom ajanlani: http://www.ipon.hu/hir/uj_asus_headset_kifejezetten_jatekosoknak/17236

Kicsit komolyabbra forditva: elkeserito amiket irtok, es elkeserito amit vedekezesul irsz.

Jogszeruseg olyannyira nem megoldas az egyuttelesre, hogy mar a 70-es evekben tinikent is a sertes leges legfelsobb csucsa az volt, ha valakinek azt mondtuk, hogy "most jogszeru voltal". Ez azt jelenti, hogy semmi jobbat nem tudunk mondani. Peldaul, hogy erkocs-szeru lenne az illeto. Ez benne a sertes tetofoka. Szegyen tetofoka, ha a jogszeruseg vadja teljesen megalapozott, mert akkora kocsogseget muvelt az illeto.

1: az, hogy szerinted nem egy sulycsoport a ket fogalom, attol meg nem ok az emberek zavarasara

2: az, hogy szerinted meg tovabbi emberek is zavarjak a szomszedokat, az meg nem ok arra, hogy te is zavarjad

3: detto, lasd 2.

4: betartani a HATALYOS csendrendeletet kell, de annak betartasa NEM elegendo, csak jogi minimum. A hatalyos csendrendelet mar nem idopontokkal es hangerovel operal, hanem a masik ember zavarasanak tenyet tekinti kiindulopontnak.

5: no comment, itt is ONMAGDAT KOMMENTALOD, ilyen vagy, es ezt tettem szova: "Azért sem érdekel mert itt lakom és ugyanakkora jogom van a panelban lakni mint nekik és használni azt amim van, ha ez nem tetszik valakinek burrogjon a szobájában vagy költözzön máshova ha van pénze, annál jobban engem sem tud érdekelni."

Es sajnos ugy nez ki, hogy nem vagy egyedul.

----

Meg kell valtoznia a szemleletnek.

A megtort csendet mar nem lehet csendde varazsolni.

De a csend ha zavar, barki megteheti , hogy profi fejhallgatot hasznal, azaz kizarolag onmaga reszere megtori a csendet.

Joggal pedig nem sokra megyunk, ez a jogallamisag csodje, ettol szenved ma a vilag.

Jog altalaban a meltanytalansagoknak kedvez: artatlansag velelme, bizonyitottsag hianyaban, jogszeruen jokor es jo helyen allt, ... stb, ismerjuk a jogi notakat.

Emerek egyutteleset a jog nem kepes megoldani, hanem csak a KULTURA.

Ezert kerlek, hogy ne csupan jogszeru, hanem kulturalt is legyel.

Meg kell valtoznia a szemleletnek.

Es mas megoldas hijan meg is fog valtozni a szemlelet.

Mert az eddigi korszak alapfogalmai es gondolkodasmodja az egesz vilagra vonatkozoan atfogo csodot mondtak az elmult szaz ev alatt, ezert nyilvanvaloan egy uj korszaknak kell kovetkeznie.

Ha a vilag kimaszik a valsagbol, akkor az azzal egyenerteku, hogy kimaszik a valsagot okozo alapfogalmak es gondolkodasmod fogsagabol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. CyberPunk6...
2011.07.24. 14:52
Abszolute prohlepnek van igaza. Nem legyőzni kell a szomszédokat, hanem sz együttélés szabályait kell betartani.

Az meg, hogy leköcsögözöd aki furkált -> felújított a a lakását, nem szórakozásból dolgozott egész nap.
Majd szerinted az, hogy te szórakozásból bömbölteted a zenét nem az, hát no comment.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. mythbuster
2011.07.24. 16:22
CyberPunk666,

Igen nem hiába dolgozik egéssz nap, nem is lenne baj ha mondjuk nem reggel 7 kor kezdené, felőlem dörömbölhet egéssz nap és éjjszaka is, csak reggel hagyja az embereket aludni, és a törvényre legyen tekintettel...

prohelp,

Nekem nem kell headset:
1. mert marhára zavaró a számomra
2. mert hiába a basszus benne, térhatása 0!
3. mert meg sem közelíti a két egymással ellentétes sarokban elhelyezett mélynyomó hatását
4. nem azért építettem be studió minőségű hificuccot, hogy egy nyomorék headsetnek vigyorogjak...

Amúgy nem szoktam én sem egéssz nap döngetni, csak mikor rámjön jól esik egy órát döröbmölni, a hátralévő időben átlagon megy csak a zene, filmezésnél sincs fölhúzva az erősítő, külömben zavaró lenne ha egy horror filmnél beremegne az egéssz panel, elég ha csak az ágy/szekrények beremegnek, nem akarom lebontani a falakat sem... Viszont adott a profi minőségű térhatás, amit egy headsettel az életben nem érsz el...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Benny
2011.07.24. 17:57
Azért megnézném te hogyan reagálnál ha a te szomszédod munkálkodna 1 hónapig 8tól 10ig. Persze könnyű mondani, h legyek toleráns, meg neki ez nem szórakozás, viszont engem k*rvára zavart kb úgy ahogy őt amikor én zenét hallgatok csak én napi 2 max 3 órát, tehát még sincs akkora különbség. Proplep-nek részben igazat adok, viszont nem fogok itthon kussba ülni meg fülessel feszengeni. Ha este egyedül filmezek már régen fülessel tolom. Részemről lezárom az offot.
Éljen a goa!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. expander
2011.07.24. 18:32
Az a baj ezekkel a fülesekkel hogy a rajta található műbőr a fül izzadása miatt kb 1-2 év alatt teljesen szét megy. A füleden maradnak a fekete műbőr darabok Egyszerűen szétrohad...
Még nem találkoztam olyan megoldással ami nem ment volna szét, a szivacs még rosszabb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. JackFeryll
2011.07.24. 22:28
Csak az olcsóbb műbőr megy szét. Mondanám, hogy ki kéne cserélni velúr párnára, de nem hinném, hogy van hozzá megfelelő. Olcsó és működő megoldás lehet, ha nagyon rossz a párna , hogy egy zoknit méretre vágsz és kívül-belül begyűröd a párna alá valamivel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. prohlep
2011.07.25. 02:59
"mikor rámjön jól esik egy órát döröbmölni"

Es ez a szomszedaidnak is jolesik? Mert amikor a szomszedod fur/farag egy orat, az teged kiborit! Pedig az alkoto munka, mig a tied csak "ramjon" ...

"filmezésnél sincs fölhúzva az erősítő, külömben zavaró lenne ha egy horror filmnél beremegne az egéssz panel, elég ha csak az ágy/szekrények beremegnek, nem akarom lebontani a falakat sem"

Ne hidd, hogy a hangfalaid le tudnak bontani egy lakotelepi beton-eroditmenyt.

De viszont a NEM FOLDHUZOTT erositok is sajnos bosegesen szetterjednek a szomszedok iranyaba, ... de teged inkabb az erdekel, hogy "nem azért építettem be studió minőségű hificuccot, hogy egy nyomorék headsetnek vigyorogjak ...".

Studio minoseget ketlem, csak almodik a nyomorod.

Studio minoseghez pedig stidio minosegu lakas is dukalna, ... nem gondolod?

Helyette egy "nyomorek" panelban "vigyorogsz" a studio minosegunek gondolt szomszed-zavaroddal.


Ez te studio minoseg ugyed legalabb olyan szanalmas, mint aki az inpotecniajat 4 darab 300 wattos grafikus kartya megvasarlasaval leplezi.

Csak mig a 4 grafikus kartya altalaban nem zavarja a szomszedokat, addig a te bevallasod szerint nem csak hogy terhes vagy a szomszedaid szamara, hanem nem is izgat teged, hogy zavarod oket ...


Budapest pokolla valtozna, ha mindenki hozzad hasonloan gondolkodna.

Budapesten es mas surun lakott helyeken igenis a kulonfele fejhallgatok hasznalata a megoldas.

Fejhallgato, ... hogy valamennyire a cikk temajanal maradjunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. kapmar
2011.07.25. 08:57
Kíváncsi lennék mi különbség fedezhető majd fel eközött és egy hasonló árba eső Sennheiser között. Tudom, hogy nem teljesen egy kutya a kettő, de a hangzás érdekelne.
"A párnázás puha, úgynevezett "emlékező" szivacsból készült, amit kívülről jól szellőző, szerves műbőr borít." - Lehet hülye kérdés, de milyen az a szerves műbőr?
Eddigi tapasztalataim alapján a műbőr az minden csak jól szellőző nem.

Remélem normális árban lesz és nem szalad el velük a kiscsikó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. CyberPunk6...
2011.07.25. 09:22
kapmar - a műbőr az bármilyen bőr hatású anyag, ami valójában nem bőr
nem csak a kínai ruhák iszonyatos ótvar műbőrére kell gondolni.

Ha innen nézed, akkor már simán elképzelhető, hogy csináltak szerves anyagokból egy bőr hatású anyagot ami szellőzik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. andris05
2011.07.25. 09:24
Hát, mellénk is költözött a lépcsőházba egy nyominger hülye gyerek, aki úgy bömböltette a házimozit (szinte állandóan), hogy a \"vitrinben a porcelán bizbaszok csörömpöltek\"! Nos, a tíz kedves szomszédtól (velem együtt) a rendőrségnek kellett megmentenie a becses irháját. Azóta vettünk neki egy komolyabb sennheiser fejhallgatót (összedobtuk, mert szegények, kb. 35000 huf a mostani ára), és azóta béke van. Hozzáteszem, hogy az ő állítása szerint még jobb is a hangzás, mint a ratyi dübögőjén...
A cikkben szereplő fejhallgatót a műbőr miatt én nem venném meg, akárhogy szól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. kapmar Cyber...
2011.07.25. 09:50
Szerencsére nem is abból a műbőrből indultam ki.

Amúgy igazad van, a mai világban már olyan "mű"-anyagot hoznak létre szinte, amilyet csak akarnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. mythbuster
2011.07.25. 10:46
andris05

Nem vágom, én azt írtam napi 1 órát döbörögtetek ha úgy rámjön, mert jól esik, és energialevezetés, lazítás, NEM EGÉSSZ NAP!

prohelp

Szerintem akkor nem tudod megkülömböztetni a két készüléket, amint már leírtam nem egéssz állandó nap dübörögtetek hanem napi 1 max másfél órát, van olyan nap is amikor nem, de hadd érezzem már otthon magam... Amit a szomszéd mérnöki minkának nevez, azt mi a faxért kell már 10 éve reggel 7 kor elkezdeni és 11 ig döngetni a falakat? Ennyi idő alatt fölhúztam volna még 10 emeletet... Ennyi, el kell viselnünk egymás hülyeségeit... Amúgy a vasbeton falak annyira nem terjesztik a zajt, csak ha döngeted valamivel, az le végig megy a vakondokig... ezt onnan tudom hogy a másik szomszédom akivel jóban vagyok, átjártam és alap zenehallgatási szinten nem hallani semmit belőle, és még mindíg ezerszer megéri a szétpárnázott bomló fülest... Nem is beszélve arról, hogy az a szétpárnázott füles egésségtelen az emberi szervezetre, nem mondom az a pár decibel sem egésséges amit itt az éterbe eresztek, de az nem egyből a füledbe megy...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. JackFeryll
2011.07.25. 11:45
Ne már. Egy audiofil füles + egy jobb hangkártya szétaláz minden ratyi 5.1-es 7.1-es 2.1-es szatelites vackot. (zenehallgatásról van szó és stúdió minőség közeli elvárásokkal)
Ha minőséget akarsz veszel legalább Genelec-el egy súlycsoportban lévő stúdió monitorokat.
Ha pedig stúdió minőségű cuccod van erősítővel meg minden akkor 200-300 ezer forintból tök jól le lehetne hangszigetelni a szobát és neked sem szivárogna zaj a szobába mikor zenét hallgatsz.

Amúgy szerintem a gyomorszaggató basszusnak szórakozóhelyen vagy próbateremben a helye és semiképp nem egy panelban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. yeezs
2011.07.25. 12:36
A téma jó, szintén panelban lakok, ráadásul ez is beton, mozog minden amikor beindul a mélynyomó dts-ben.
Az alattam lakó szomszéd nem rég költözött be, gyerekkori barátom, meg is beszéltük amíg építkezett, hogy napközben leszarjuk mit csinál a másik és milyen hangerővel, de este 10-től reggel 8-ig azért legyünk tekintettel egymásra. Két hónapja lakunk már így, egyszer nem volt probléma a hangerő miatt, ha meg nappal vmelyikőnket zavarta esetleg a másik zenéje, akkor elnyomja a saját hangtechnikájával, hogy ne legyen zavaró és puszi.
A mellettem lévő szomszéddal nem foglalkozok, mert minden reggel úgy fújja az orrát nyitott ablaknál, hogy már Dumbó kérhetne tőle instrukciókat, arról nem is beszélve, hogy lépcsőházra nyitott ajtónál megy el szarni, és sikít közben a szokolból a gagyi kommersz médiafos, úgy, hogy a földszinten hallani, vagy van, hogy nem találja a kulcslyukat és elalszik a saját ajtaja előtt részegen, betakarózva egy zsák krumpli és néhány sör társaságában, meg ilyenek.
A füleseket meg nem nagyon szeretem, max mászkálás/bringázás közben az agybadugós, vagy ha mixelek, akkor feldobom a sennheisert, de ha este filmezek vagy zenét hallgatok, inkább leveszem a sub-ot nem faldöngetős szintre, minthogy a fejemen ilyen bizbasszal üljek a tv előtt.
Tehát lehet kisebb kompromisszumokkal normális körülmények között zenét hallgatni és filmet nézni élvezhető hangerőn, aki meg eleve úgy él egy lakóközösségben, hogy szarik mindenre, az nekem ne szóljon a hangos zene miatt, mert kiröhögöm és berakok utána 170 bpm-s szétsavazott psychedéliát beloopolva 12 órára, aztán próbálkozhat alvással.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. kapmar yeezs
2011.07.25. 12:41
Amúgy melyik Sennheisert használod és mennyire vagy elégedett vele?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. yeezs kapma...
2011.07.25. 12:49
HD 215, erősítőbe, keverőbe vagy egy mezei hangkártyába dugva nagyon faszát szól.

Én még 15k-ért vettem pár bulit megjárt már, meg itthon is adtuk neki rendesen, ennyiért nagyon megérte, de ahogy néztem mostanában már 20 fölött van az ára, lehet van már annyiért jobb is manapság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. kapmar yeezs
2011.07.25. 13:02
Köszi, akkor még nézelődök, hátha meg lesz a tökéletes alany.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2011.07.25. 13:07
Inkább próbálgass sztem, ha van rá mód, te tudod, hogy mely fajta hangzást részesíted előnyben és az se mindegy, hogy illeszkedik a fejedre. Lehet ami másnak kényelmes, az neked pont nem, a hangzásnál szintén ugyanez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kapmar yeezs
2011.07.25. 13:11
Jaja. Muszáj lesz egy bevásárló körutat szerveznem majd erre.
Nagyon régen volt már fülesem, az is egy Philips volt, de meg voltam vele elégedve, de azóta már hallgattam szebben szóló hangtechnikát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2011.07.25. 13:23
Zenére közép és felső kategóriában AKG és Sennheiser a legideálisabb sztem, de még Sony-éknál is érdemes körbenézni. Kölyökkoromban volt egy csomó Phillips cuccunk, video, hi-fi, füles, walkman, de mindegyik hamar megadta magát, vagy vmi nyavajája volt, azóta én nem merek semmilyen technikát venni tőlük. Persze lehet, hogy fejlődtek azóta, de nem szeretek kísérletezni a pénzemmel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kapmar yeezs
2011.07.25. 13:25
Cirka 7 évvel ezelőtt jó volt az a füles, játékhoz.

Köszönöm a tippeket. Meglesem majd őket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2011.07.25. 13:32
Igazán nincs mit, sok sikert a keresésben.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mataczadri... kapma...
2011.07.25. 13:35
Nekem még van 1992-es vagy 3-as Sony fülesem és még működik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. prohlep
2011.07.25. 13:38
Mubor, de az igazi bor sem igazan jo: bepallik. Mubor inkabb szappanosodik, az igazi bor meg inkabb zsirosodik. Egyik gusztabb, mint a masik.

Kozepes aron, kozepes igenyekre, de nagyon kicsi torzitasra (ez a legfontosabb fules tulajdonsag!), nagyon konnyu sulyban es a fuleknek kellemesen szellos, tudom ajanlani:MULTIMÉDIA / FEJHALLGATÓ / SENNHEISER PX 100
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. yeezs
2011.07.25. 15:49
"Mubor, de az igazi bor sem igazan jo: bepallik. Mubor inkabb szappanosodik, az igazi bor meg inkabb zsirosodik. Egyik gusztabb, mint a masik."

Erről most eszembe jutott egy hippi haverom amikor kitalálta, hogy adjam kölcsön az agybadugós fülesemet neki, mert hazafelé nem tud mit hallgatni, az övé tönkrement.
Vetettem egy pillantást a még működő hangszórójára, hát a lyukacskákban minden volt már, csak rés nem, sztem már az is csoda volt ha a hang kifért rajta és cuppogott az egész a zsírtól, azonnal mondtam is neki, hogy szó sem lehet arról, hogy beledugd a füleidbe az agymasszírozóimat. Jött is a kérdés:
-De mért nem?
-Azért, mert, csak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. piter
2011.07.27. 23:32
Ajanlom annak aki elvezzi a zenet es megteheti a Dr. Dre beats pro-t!
rengeteg atalakito van hozza koztuk az iphone-ra is!azigaz hogy 300-350 euro de megeri!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!