iPon Hírek

Új asztali Mac-ek 24-én?

Dátum | 2009. 03. 02.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Több forrás is arra enged következtetni, hogy az említett dátum alkalmával az Apple egy nagyobb rendezvény keretében mutatná be majd számos újdonságát - egyebek mellett felújított iMac-eket, Mac Pro-kat és Mac mini-ket is.

Ezt az értesülést maga az Apple hivatalosan még nem erősítette meg, azonban két Apple-fókuszú oldal is beszámol arról, hogy kiszivárgott információk szerint ha másra nem is, de legalább új iMac-ekre mindenképp számíthatunk majd a nevezett időpontban.

Az iMac tehát mindenképp főszerepet fog kapni, ám az se túl valószínű, hogy a Mac Pro és a Mac mini kimaradna a buliból, mivel most már igencsak aktuális lenne az ő felújításuk is. Mi több, a My Apple Guide még olyan részleteket is említ, mint "iMac-ek NVIDIA lapkakészlettel, Mac Pro-k Xeon processzorokkal, valamint egy kellemes 'meglepetéssel'".

Várhatóan felzárkóztatják tehát az asztali gépeiket is a MacBook-okhoz és a MacBook Pro-khoz, amelyben kiemelt szerepe lesz az NVIDIA-s grafikának. Miután mindennek már valóban ideje lesz, érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svindler
2009.03.02. 16:03
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sirpalee
2009.03.02. 16:50
Tehát jönnek Core I7-es konfigok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tuner
2009.03.02. 17:16
Szerintem is, tuti
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. szekelyrob...
2009.03.09. 07:59
ezen már túl vagyunk, már lehet itthon is kapni őket pl nálatok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!