iPon Hírek

Új Bioware játék a láthatáron

Dátum | 2010. 11. 18.
Szerző | dragon83
Csoport | JÁTÉK

Aki figyelemmel szokta kísérni az évente megtartott VGA díjátadó gálákat, az könnyen belefuthatott az idei rendezvényhez készült beharangozó videóba, melyben a Bioware elhúzta előttünk azt a bizonyos mézesmadzagot. Az alább is látható reklámfilmben ugyanis számos jelenetet láthatunk egy új, eddig be nem jelentett játékból, melyről a december 11-én tartandó díjátadás alkalmával fogja fellebbenteni a fátylat a Bioware. Sokak szerint a Mass Effect 3-ból származik a videó, ám egyre több olyan információ lát napvilágot, melyek a cég egy régebbi játékára, a mechas-robotos Shattered Steelre utalnak.

Az egyik fejlesztő például egy olyan vonalkódot tett közzé twitterében, mely egy bináris kódot tartalmazott, amit lefordítva az 55,845-ös számot kapjuk meg. Ez nagyon közel áll a vas atomsúlyához (ami 55,847), melytől ugyebár csak pár lépés választja el az acélt (steel). Hogy tovább bonyolítsák a helyzetet, egy másik twitter üzenetben közzétettek egy másik vonalkódot is a Bioware-es srácok, melyet dekódolva a -128,5 Fahrenheit nagyságú hőmérsékleti értéket kapjuk. Ez a Földön mért leghidegebb hőmérséklet, melyet 1983. július 21-én regisztráltak Vosztokban. Néhányan elgondolkodtak, hogy vajon ilyen hidegben eltörhet-e (shatter) az acél? Nem csoda, hogy a két üzenetből sokan már a Shattered Steel címre asszociálnak, de nem eszik azt olyan forrón.

Az imént említett Vosztok ugyanis egy Mass Effect 1-ben szereplő bolygórendszer neve is egyben, tehát az új játék akár a Bioware űroperájának újabb felvonása is lehet. Ráadásul az alábbi videóban látható fegyver nagyon hasonlít egy Incisor puskára, amit a Mass Effect első részében vehettünk a kezünkbe. Elméletek tehát vannak bőven, szűk egy hónap múlva kiderül, kinek van igaza.


Az ominózus beharangozó videó

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gezu1025
2010.11.18. 20:03
Mass Effectet Mass Effectet 2012 januárjába gyerünk gyerünk!!!! De csak akkor ha jobb lesz mint az 1 és a 2 együttvéve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Cooley
2010.11.18. 20:07
Nem szokás beharangozni egy folytatásnál, hogy a Mass Effect készítőitől. Ráadásul azt már rég tudjuk, hogy lesz 3, szóval nem lenne ekkora titkolózás(bár ki tudja). Ez a Shattered Steeles dolog meg inkább hardcore fanatikus képzelgésnek tűnik, mint ésszerű észrevételnek. Szerintem biztos, egy új játékról lesz szó, de megeszem a kalapom, ha Shattered Steel lesz! Bár én is örülnék egy új Shattered Steelnek, jó kis játék volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!