iPon Hírek

Új BioWare-játék és Need for Speed jön jövőre

Dátum | 2017. 02. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson a befektetőknek tartott konferenciahívást a december 31-el lezárult üzleti negyedévvel kapcsolatban. Ennek néhány részletéről már beszámoltunk, azonban az igazán szaftos dolgok csak most jönnek. A kiadó szekere jól ment: a nettó bevétel 7,4%-kal, 1,4 milliárd dollárra növekedett éves összehasonlításban, a digitális eladások pedig egy év alatt 20,4%-ot emelkedtek, és már 658 millió dollárt tesznek ki a teljes tortából. Új BioWare-játék, új Need for Speed Wilson megerősítette, hogy a BioWare egy teljesen új, saját fejlesztésű címmel készül, ami legkésőbb 2018. március 31-ig meg is jelenik. A stúdió ezúttal egy akció-kalandjátékot készít, ami Wilson szerint alaposan felforgatja majd a műfajt, ugyanakkor számíthatunk a BioWare-től megszokott komoly történetre és karakterfejlődésre is benne. A játék 2012 óta készül, és egy teljesen új univerzumot hoz el nekünk, új karakterekkel és játékmenettel. Ezen kívül készül egy Need for Speed is, ám erről még ennyit sem tudtunk meg, mindössze annyi derült ki, hogy "nagyon ambiciózus" címről van szó, és hogy komolyan ráfekszik majd a kompetitív online versenyzésre. Ez szintén megjelenik még 2018 márciusa előtt. Tarolt a Battlefield és a FIFA Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Battlefield 1 kezdett messze a legerősebben az összes Battlefield-cím közül. A kiadó adatai szerint az új rész játékosbázisa 50%-kal nagyobb mint a negyedik epizódé ugyanabban a vizsgált időszakban a megjelenés után. Az Electronic Arts szerint a FIFA 17 volt a tavalyi év legsikeresebb konzoljátéka az egész világon, és ahogy már mi is megírtuk, több mint 10 millióan próbálták ki a The Journey játékmódot, aminek a folytatása is visszatér majd a FIFA 18-ban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. KisDre
2017.02.02. 19:04
"nagyon ambiciózus" címről van szó"

NFS: Underground 3 ? De igazából már lehetetlen visszahozni a sorozat nevének régi fényét, akármit is hoznak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester KisDr...
2017.02.02. 19:56
Ne is álmodozz, "nagyon ambiciózus" és "komolyan ráfekszenek az online versenyzésre" nekem nagyon azt jelenti hogy újra el akarják követni ugyanazt a hibát amit a nfs worldel tették.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. RaimiHS
2017.02.02. 20:03
Elhiszem ezt a BF1-es tarolást de megint feltettek mindent a grafikára bár néha még játszható is leenne ha nem látnám, hogy a térkép tetején repül egy puska és egy 14mp alatt 72 embert tesz el láb alól killcam jelzés szerint távcsővel tölténnyel vagy bármilyen tárgyal. Pénzxaró játék minek foglalkozzunk azzal, hogy buglefield az igazi neve és tele van csalókkal. Rühellem már az EA-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gunther Raimi...
2017.02.02. 21:46
A 220 órám alatt egy darab csalóval se találkoztam(vagy nem vettem észre) többnyire engem szoktak csalónak nézni amikor Attack Plane-el 60/0-s stat-nál tartok. 4-be is maximum 4-5x fordult elő hogy le léptem a szerverről egy aimbot-os cheater miatt..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. RaimiHS Gunth...
2017.02.03. 14:57
https://www.youtube.com/watch?v=UxGUcbqlXNg
Saját gameplay haverom töltötte fel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gunther Raimi...
2017.02.04. 12:05
Nem azt mondtam hogy nincs csaló, de az egyszerűen nem igaz hogy tele van cheaterekkel. Az ilyenre egyszerű megoldás az hogy lelépsz a szerverről és fel mész egy másikra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!