iPon Hírek

Új Borderlands DLC jön hamarosan

Dátum | 2009. 12. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Fény derült a Gearbox legújabb DLC terveire, köszönhetően a megjelent új Borderlands PS3 trófea listának. Ha megnézzük az újabb teljesítésre váró kihívások nevét, akkor kiderül belőle, hogy valamilyen kolosszeum stílusú adalék jön hozzá.

3 féle stadionra számíthatunk majd, melynek nevei Hell-Brubia, The Angelic Ruins és The Gully lesz. Mindegyikben lesz majd legalább egy kisebb és egy nagyobb kihívás. A trófeák feltűnéséből kiindulva valószínűsíthető, hogy még a karácsonyi szünetben kijön a letölthető tartalom.

A 2K Games és a Gearbox egyelőre még nem nyilatkozott a témával kapcsolatban. Az egyik fejlesztő fejes, Mikey Neuman már célozgatott ugyan a dologra, de később a Twitterén az lett olvasható, hogy a bejelentést egy távolabbi alkalomra tartogatják még.

A Borderlands egy cel shaded grafikával készült RPG shooter, melyhez múlt hónapban jött ki az első DLC, a The Zombie Island of Doctor Ned. Ha ez utóbbihoz hasonló tartalmak jönnek még hozzá, akkor fényes jövő áll a játék előtt. Az alapjátékról készült tesztünkhöz katt ide.

Zombi Islands of Dr. Ned trailer:
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. lackoo1111
2009.12.09. 21:24
http://store.steampowered.com/app/8990/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2009.12.09. 21:36
Lackoo olvasd el a hírt, nem a Dr ned az újdonság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.12.10. 12:15
https/store.gearboxsoftware.com/
Innen is megvásárolható PC-re a Ned egyébként. Reméljük az új DLC már nem csúszik PC-n.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!