iPon Hírek

Új Brink DLC

Dátum | 2011. 08. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Augusztus 3-án jön Xbox 360-ra a Brink Agents of Change névre hallgató új DLC csomagja, egy nappal később pedig a Playstation 3 felhasználók is leszedhetik PSN-ről, jelentette be a Bethesda.

Két új pályát, öt új képességet, két új öltözéket, két fegyver kiegészítőt, és egy csomó új acsit és trófeát kapunk, ezek a következők:
 

Az első két hétben az addon letöltése ingyenes lesz. A Bethesda még nem döntötte el, hogy mi lesz, ha ez az idő letelt.

Már a csomag megjelenése előtt egy nagyobb frissítést is kaptak a Brink konzol verziói, ez a szokásos hibajavítások mellett hálózati gyorsításokat, tovább finomított mesterséges intelligenciát, fegyver balanszírozásokat és sok mást tartalmaz, a részletes lista itt olvasható.

A kilátás szép, bár a helyiség kissé huzatosnak látszik

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. nalaszi
2011.08.02. 13:59
Kicsit fura a dolog mert a SP blogjában az szerepel, hogy mindhárom platformra (PS3, XBOX360, PC) egyszerre július harmadikán fog megjelenni. Ott van abban a bejegyzésben amit linkeltetek! Valahol van más információ. Na meg a bejegyzésből úgy tűnik mintha csak PS3 és XBOX360 verziója lenne a játéknak. PC -re Steam -en keresztül elérhető és szintén jön a DLC!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nalaszi
2011.08.02. 14:15
AUGUSZTUS harmadikán természetesen. Ezt elírtam. De a lényeg, hogy a Splash Damage és a Bethesda szerint egyszerre jönnek majd mindhárom platformra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2011.08.02. 17:12
Egyszerre jönnek, az ilyen egynapos "csúszások" azért vannak, mert a PSN és az Xbox Live rendszereknek nem egy napra esik a szokásos heti frissítésük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nalaszi
2011.08.03. 08:30
Ez amúgy normális, hogy kikerülnek ilyen hozzászólások és kint is maradnak?! Halkan jegyezném meg, hogy használhatatlan tőlük több fórum...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!