iPon Hírek

Új Castlevania: Lords of Shadow trailer

Dátum | 2009. 08. 22.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

Kevés olyan hányatott sorsú sorozat létezik a játéktörténelemben, mint az NES híres Castlevaniaja. A Dracula utáni hajszát újragondolt program hihetetlen siker volt és rengeteg folytatást élt meg, melyek között voltak jobbak is, rosszabbak is, ami azonban a XXI. században érte, az felért egy kivégzéssel. A fertelmes, Playstation 2-re készült Lament of Innocence óta a helyzet egyre rosszabb lett, mígnem idén bejelentették, hogy a játékgéniusz, a Metal Gear sorozat atyja, Hideo Kojima felkarolja a címet. Most a spanyol MercurySteam fejlesztőcsapat közreműködésével készítik a játékot, és a derék hispánok nem is tétlenkedtek sokat, lévén megérkezett az első in-game trailer!


Castlevania: Lords of Shadow trailer

A videóból több dolog leszűrhető. Egyrészt, hogy Patrick Stewart hangját az Isten is videojátékok alá teremtette (Oblivion, ugye), másrészt pedig hogy a játék afféle Prince of Persia / God of War koppintás lesz. Mindez persze csak a játékmenetre igaz, mert a stílus megmarad a klasszikus gótnak, és ehhez az eddig bemutatott talán legszebb multiplatform grafika társul majd. A történet egyébként a világ vége előtti utolsó napokban játszódik, amikor is a Földet egy rosszindulatú erő keríti hatalmába, melyet az "Árnyak uraiként" aposztrofálnak. Főszereplőnk Gabriel Belmont lesz (Robert Carlyle kelti életre!), a Fény testvériségének egyik lovagja, kik arra tették fel életüket, hogy megvédjék az ártatlanokat a természetfeletti gonosztól. A játék elején Gabriel feleségét, Marie-t (Natasha McElhone játssza) meggyilkolják, lelkét pedig csapdába ejtik, így se nem él, se nem halott. Marie ebben a különös állapotában rájön, hogy férje feladata lesz a világ megmentése, és nem elég, hogy le kell győznie az Árnyak urait, de még a hírhedt démon Armageddon (Jason Issacs) is az útjába kerül. Pontos megjelenési dátum még nincs, csak annyit tudni, hogy a játék 2010 negyedik negyedévében várható Playstation 3 és Xbox 360 platformokra.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. ZeeO
2009.08.22. 21:37
VISSZA A HIRHEZ

Nahát... Ki gondolná, hogy japán fejlesztés...
A főszereplő tetőtől talpig vörösben... De ettől még lehet jó.
Hogy a japánok saját magukon se,m tudnak túllépni, ez azért már szánalmas. Elég csak a Devil May Cry sorozatra gondolni (mind j
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Lobelflesh
2009.08.22. 22:56
Főleg God Of War koppintás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rini
2009.08.22. 23:21
A jó másolásával semmi baj nincsen. Az akkor is jó lesz (legfeljebb kicsit unalmas). A jót rosszul lemásolni, na az az égés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dragon83
2009.08.22. 23:41
ZeeO, ne már! Most komoly? Ez...ez most tényleg komoly? Azért nem lehet jó a játék, mert itt is piros a főhős ruhája? Meeeeh... Amúgy ki várt itt forradalmat? A mai játékok 99%-ában már nincsenek forradalmak, legfeljebb érdekes megoldások.

A főszereplő egyik fegyvere tényleg hasonló, mint a God of War-ban, ettől függetlenül szerint nagyon ütős játék készül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Chocho
2009.08.23. 00:11
Nekem nagyon bejött a trailer, Párommal láttuk, és egyetértettünk abban, hogy a cucc must have lesz jövőre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MrPrise
2009.08.23. 03:16
Patrick Stewart már a Lands of Lore első részében is királyt szinkronizált.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Chocho
2009.08.23. 19:49
Igen, nagyon tud az öreg. Remélem, sokat hallhatjuk majd még.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!