iPon Hírek

Új C&C jön a Visceraltól

Dátum | 2010. 10. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA a Dante's Inferno és a Dead Space alkotóit bízta meg egy újabb Command & Conquer játék elkészítésével. Egyelőre nem tudjuk, milyen stílusú játékkal gyarapítják a franchise-t.

Az EA az utóbbi időben arra törekedett, hogy márkanevet csináljon az egyes stúdióiból, hozzákötve őket egy-egy műfajhoz. A DICE neve például egybefonódott a minőségi FPS játékokkal, mint a BFBC2. A szerepjátékokra ott van nekik a BioWare, de ha azt mondjuk akció-játék, akkor nem biztos, hogy egyből rá tudnánk vágni valamit. Erre a stílusra a Visceral lehet a legmegfelelőbb versenyző.

Ennek fényében, és persze annak, hogy már volt néhány próbálkozás az EA részéről C&C akciójátékot csinálni, van rá esély, hogy ismét erről lehet szó. A 2002-es Renegade-ról nincsenek jó emlékeink, a 2007-ben bejelentett Tiberiumról pedig semmilyenek sincsenek, mert 2008-ban kukázták. Reméljük, hogy ezúttal sikerre viszik a dolgot.

Annyi biztos, hogy olyat, mint a Renegade nem kapunk többet, előbb hajítanák ki a projektet, hisz a Tiberium is minőségi problémák miatt került a süllyesztőbe.

A játék még soká jön, a Visceral Games pedig egyelőre minden erejével a január 28-án megjelenő Dead Space 2-re koncentrál.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. Szaby59
2010.10.19. 14:56
A Tiberium jó lett volna, s ha azt folytatják tuti siker lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. energon
2010.10.19. 15:40
inkább egy generals folytatás kéne. legutóbbi c&c nagyon gyatra lett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. janamo
2010.10.19. 15:55
a crytek is EA-be alatt adja ki a játékait mondjuk az inkább FPS de lehet akció is akár
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. rootshaper
2010.10.19. 16:13
a crytek meg nem tett le szinte semmit a Bioware meg a DICE-hez kepest, gondolom ezert maradt ki a felsorolasbol. majd talan most, a Crysis 2, bar en abban sem bizom szinte semennyire. megint giccs, nulla sztorival.

a Visceral-tol meg ja, leginkabb valami TPS-re szamitok, remelem az is lesz, a toluk megszokott minosegben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. aroon12
2010.10.19. 17:47
nekem kurvára tetszett a tiberium, nem tom mé kell fikázni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szaby59
2010.10.19. 17:59
Felőlem adják ki a Generals-t, csak NE C&C néven!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. lpmaskmanc...
2010.10.19. 18:03
Szerintem egy Renegade folytatás igazán fasza lenne, vmilyen fps-ben, vagy a Tiberium-ot kellett volna kiadniuk. Nekem a Renegade nagyon bejövős vlt, igaz a volt az első fps játék amivel először játszottam életemben. Nem kellene mindenhol így lehurrogni hogy így meg úgy szar. Meg hogy milyen fos grafika meg minden, de hát 8 éves játék. Igaz lehetett volna kicsit több munkát belefeketetni és élvezetesebb játékmenetet kitalálni, de szerintem a nagyja aki leszapulja, azok nem is játszottak még vele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. csigabigaf
2010.10.19. 19:17
Szerintem meg lekoccolhatnának a mára tönkreb*szott C&C márkanévröl és megpróbálhatnának alkotni valamit a saját kicsiny fejükkel.

Lényegtelen mit alkotnak, bukás lesz, aki a régit szerette útálni fogja, aki az újat szerette az aztmondja hogy ez rehash, és mindenki aztmondja majd hogy ez csak mégegy bőr, nulla fejlesztéssel amit csak a név alapján akarnak eladni (és ez teljesen igaz is).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Warpath
2010.10.19. 19:30
Nekem mindegy milyen néven adják ki csak GENERALS 2 legyen . Na persze a hagyományos begyűjtős-építős rendszerrel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Tanis
2010.10.20. 09:43
Csatlakozom a generals támogatókhoz. Az király cucc volt, szívesen látnék belőle egy folytatást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rootshaper
2010.10.20. 13:03
@csigabigaf:
omg, te aztan nem vagy tulfutve mindenfele eloiteletekkel
az ilyen emberekre szoktak mondani, hogy nekik meg a sz@r is keseru.
meg azt sem tudjuk, hogy milyen game lesz, de ez a zseni MAR MOST azt mondja, hogy biztos sz@r lesz nulla fejlesztessel! mindenki biztos utalni fogja!

az ilyen embereket el kene oltatni komolyan. mit sirankoznak itt meg mielott barmi is kiderulne? nem ertem eztet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. energon
2010.10.21. 15:09
rootshaper: talán mert az utóbbi 2-3 c&c nagykalap szar lett.. ez már szériahibának minősülD tiberium wars volt az utolsó nagy alkotásuk. ra3 szégyen, kiegészítője egy marhgaság.. c&c4 meg.. hát túlzásba vitték az innovativitást, olyan szinten, hogy már a kutyának sem kell.

Szaby59: jézusom erre írjunk petíciót, csak hogy megóvjuk szaby pici lelkének nyugalmát. Pont egy ilyen játékkal lehetne kihúzni a szarból a sorozatot. tiberium folyik már minden testnyílásunkból, red alertet meg így folytatni.. amúgy generals mai napig az egyik legnépszerűbb stratégia.. és nem a c&c név miatt. (uh. akár el is hagyhatná, így talán még jobban is járna..)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Warpath
2010.10.21. 22:19
"amúgy generals mai napig az egyik legnépszerűbb stratégia.."

Igen, brutális mennyiségű térkép és mod van a neten, vannak egész frissek is.Nekem az is elég lenne, ha csak az engine-t cserélnék le , mert az már kissé idejét múlt.Én nem vagyok ennyire szigorú a többi cnc-hez, kell a változatosság szerintem. A tiberium vonalon már ideje volt a játékmód váltásnak is.Most a Generals van soron de még hagyományos rendszerrel.
Mellesleg meg nem lehet kielégíteni mindenki (a sok energon meg Szaby59 ) igényét 100%osan. Vagy róka bőröznek vagy "jajennekmársemmiközeahagyományoscnchez".Én nekem majdnem mindegyik fel van telepítve, és az azzal nyomulok amelyikhez éppen kedvem van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!